Κακοκαιρία: Άρχισαν τα προβλήματα στον Βόλο, χιονοθύελλα στo χιονοδρομικό της Βασιλίτσας

Τα προβλήματα από την κακοκαιρία ξεκίνησαν στο Πήλιο. Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Μηλιές και Ζαγορά. Χιονοθύελλα στη Βασιλίτσα

Η απότομη αλλαγή του καιρού είναι ήδη εδώ και δημιούργησε προβλήματα σε κάποιες περιοχές.

Κατά πληροφορίες, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχει μείνει το βράδυ της Παρασκευής τμήμα του Βόλου.

Διακοπή ρεύματος έχει σημειωθεί στην περιοχή της οδού Ρήγα Φεραίου στο τμήμα μεταξύ Βλαχάβα και Φ. Ιωάννου στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν ανάψει φακούς και κεριά, ενώ χωρίς ρέυμα έμεινε και ο δημοτικός φωτισμός στους δρόμους. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σπεύδουν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Το νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας ξεκίνησε να σφυροκοπά τη Μαγνησία, με καταιγίδες και χαλαζόπτωση σε Νότιο και Ανατολικό Πήλιο.

Μεγάλη ποσότητα νερού έπεσε σε όλο το βουνό των Κενταύρων, πλημμυρίζοντας δρόμους και σοκάκια σε Ζαγορά, Μηλιές και άλλα χωριά, ενώ χιονοθύελλα ξέσπασε στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

Ισχυρή καταιγίδα χτύπησε και τα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκιάθο και Σκόπελο.

Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του για την επερχόμενη κακοκαιρία τονίζει ότι τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Βόλο, Λάρισα και Καρδίτσα αναμένονται κοντά στα μεσάνυχτα με μία «σχεδόν κανονική» χρονική κατανομή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα