Μητσοτάκης: «Bελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών»

«Συνεχίζουμε με ένταση και ταχύτητα την πορεία των μεγάλων αλλαγών ενόψει και των ευρωεκλογών», σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

«Στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών, υπερβαίνοντας τις παθογένειες του παρελθόντος. Με μεταρρυθμίσεις προσεγγίζουμε τα δεδομένα των άλλων ευρωπαϊκών κρατών», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγησή του στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

«Συνεχίζουμε με ένταση και ταχύτητα την πορεία των μεγάλων αλλαγών ενόψει και των ευρωεκλογών», σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Απέναντι στις ακοστολόγητες υποσχέσεις των αντιπάλων μας οφείλουμε να αντιτάξουμε το δικό μας σχέδιο. Στις κάλπες θα κριθεί πόσο αποτελεσματικές θα είναι οι ελληνικές φωνές των διεκδικήσεων στην ευρωβουλή».

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά για την αλλαγή του δικαστικού χάρτη της χώρας, μια μεγάλη όπως τη χαρακτήρισε τομή που προωθεί η κυβέρνηση προκειμένου να επιταχυνθεί ο χρόνος απονομής δικαιοσύνης έως και 30%.

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο

Μιλώντας για τις αλλαγές που προωθούνται στο Δημόσιο ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για νέα κίνητρα και ειδικό μπόνους παραγωγικότητας με συγκεκριμένους στόχους», σχολίασε ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Με την ευκαιρία αυτή να πω ότι λειτουργεί η νέα έκδοση του e-katanalotis όπου συγκρίνοντας τιμές ανά σούπερ μάρκετ ο καταναλωτής θα μπορεί να επιλέγει την καλύτερη τιμή ανάμεσα σε 3.000 προϊόντα. Μόνο ωφελημένοι θα μπορούν να βγουν οι καταναλωτές καθώς η μεγαλύτερη διαφάνεια οδηγεί σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Μένουμε δίπλα στον πολίτη αναγνωρίζοντας ότι η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας. Πρέπει να θυμίζουμε τα σημαντικά βήματα που γίνονται στην άμυνα, στο μεταναστευτικό, στα μέτρα κατά της βίας, την οικονομία, τα μεγάλα έργα, την ψηφιοποίηση του δημοσίου. Χορηγοί μας είναι πάντα τα ρήματα ακούμε και προσπαθούμε. Λιγότερα λάθη και περισσότερη δουλειά μέχρι τις ευρωεκλογές».

Πηγή: cnn.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα