Ουρές χιλιομέτρων από τους εκδρομείς του Πάσχα

Λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στα Ίσθμια, τους Αγίους Θεοδώρους, την Κινέτα και τα Μέγαρα. Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας

Οι εκδρομείς του Πάσχα έχουν ήδη ξεκινήσει να επιστρέφουν στις μεγάλες πόλεις και από σήμερα το πρωί μέχρι το βράδυ θα κορυφωθεί η επιστροφή και βέβαια η κίνηση στις Εθνικές Οδούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Τροχαία, η έξοδος του φετινού Πάσχα, ήταν η μεγαλύτερη από την εποχή της πανδημίας και για αυτό η κίνηση, όπως και την Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται να είναι σε υψηλότατα επίπεδα.

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που επιστρέφουν από την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου όπου κατά διαστήματα τα αυτοκίνητα είτε ακινητοποιούνται, είτε κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στα Ίσθμια, τους Αγίους Θεοδώρους, την Κινέτα και τα Μέγαρα.

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας όπου μέχρι στιγμής υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις στα διόδια Αφιδνών. Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα στα διόδια της Θήβας όπου παρατηρείται μποτιλιάρισμα σε μεγάλο μήκος.

Το πρωί της Τρίτης (7/5) έφτασαν στον Πειραιά τα πρώτα πλοία από την Κρήτη με 100% πληρότητα, ενώ αναμένονται 20 αφίξεις από νησιά του Αιγαίου, Κυκλάδες και Κρήτη και 39 από Αργοσαρωνικό.

Στο λιμάνι της Ραφήνας είναι προγραμματισμένες 16 αφίξεις και στο λιμάνι του Λαυρίου οκτώ. Περίπου 25.000 επιβάτες αναμένονται στο λιμάνι του Πειραιά από τα δρομολόγια των νησιών του Αιγαίου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα