Κτηματολόγιο: Παράταση για την Αθήνα... σιωπηρά

Έως πότε οι φορολογούμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν σχετικά έγγραφα και διορθώσεις

Το Κτηματολόγιο είχε δώσει περιθώριο περίπου δύο μηνών στους πολίτες για την υποβολή εγγράφων και δικαιολογητικών, το οποίο έληξε στις 24 Ιουνίου. Δόθηκε όμως σιωπηρή παράταση μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν έγγραφα και διορθώσεις έως τις 23 Αυγούστου 2019. Στη συνέχεια θα υποβληθεί η κτηματολογική βάση δεδομένων στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Το Κτηματολόγιο ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η προανάρτηση στον Δήμο Αθηναίων έληξε στις 24/06/2019. Έως και την Πέμπτη 27/06/2019 -δηλαδή σήμερα- θα λειτουργεί μόνο το Γραφείο Κτηματογράφησης του Γαλατσίου για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Το Γραφείο Κτηματογράφησης στην οδό Πατησίων 48 θα δέχεται μόνο κατόπιν ραντεβού. Από την Παρασκευή 28/06/2019 το Γραφείο Κτηματογράφησης Γαλατσίου κλείνει. Θα λειτουργεί μόνο το Γραφείο Κτηματογράφησης στην οδό Πατησίων 48.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Προανάρτησης, το Κτηματολόγιο θα προχωρήσει στην Ανάρτηση. Τότε θα δημοσιοποιηθούν τα διορθωμένα στοιχεία και οι πολίτες θα έχουν την τελευταία ευκαιρία να υποβάλλουν διορθώσεις και ενστάσεις, ατελώς. Η συμμετοχή στην Προανάρτηση δεν είναι υποχρεωτική.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα