Ζαχαριάς: Τι αυτοκίνητο οδηγούσε, τι ερευνά η τροχαία

Φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ενώ επιχειρούσε προσπέραση

Ο Αέξανδρος Ζαχαριάς, έχασε χθες τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο. Ο 23χρονος Αλέξανδρος σκοτώθηκε στις 18:30 χθες το απόγευμα στον Αγιο Στέφανο. Συγκεκριμένα στη λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφίδνες.

Ζαχαρίας: «Πήγαινε να λύσει μια παρεξήγηση» - Η ανάρτηση δημοσιογράφου

Η τροχαία αναζητά στοιχεία για τις συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς». Ο 23χρονος Αλέξανδρος, οδηγούσε ένα Volkswagen Golf GTI. Το πρώτο που προσπαθεί να διαπιστώσει η τροχαία είναι η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε την ώρα του τροχαίου. Επίσης αν φορούσε ζώνη ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο Ζαχαριάς είχε γλυτώσει τον θάνατο το 2014 σε τροχαίο με τη Ferrari του πατέρα του

Ο 23χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ενώ επιχειρούσε προσπέραση. Επίσης ερευνάται η αντίδραση της οδηγού του προπορευόμενο οχήματος καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησε να στρίψει όταν γινόταν η προσπέραση. Το αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Ζαχαριά καρφώθηκε σε δέντρο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δυστύχημα έγινε σε ευθεία της Λεωφόρου. Στο σημείο έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα, καθώς οι οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα