Νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε το νεφρό του - Κατηγορεί γιατρούς για αμέλεια (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με νεαρό ποδοσφαιριστή στο Κερατσίνι που έχασε το νεφρό του, ενώ οι γιατροί του έλεγαν να πάρει depon!

Σοκ προκαλεί η είδηση με νεαρό ποδοσφαιριστή του Κερατσινίου, ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση, και από ιατρική αμέλεια παραλίγο να χάσει τη ζωή του, ενώ του αφαιρέθηκε το ένα νεφρό.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός αθλητής χτύπησε σε μια απλή προπόνησή της ομάδας του. Πόναγε όμως έντονα και πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί του έκαναν έναν υπέρηχο και χωρίς να τον υποβάλλουν σε άλλες εξετάσεις του είπαν να πάει σπίτι του και αν πονάει να πάρει ένα παυσίπονο.

Παρά την ανησυχία του πατέρα του γιατί ο νεαρός πονούσε πολύ οι γιατροί δεν άκουγαν. Τελικά ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο σπίτι του αλλά οι πόνοι ήταν αφόρητοι, ενώ έκανε και εμετούς.

Αναγκάστηκε να ξαναπάει σε νοσοκομείο, στο Θριάσιο συγκεκριμένα. Ύστερα από μια σειρά εξετάσεις, υποβλήθηκε τελικά σε χειρουργική επέμβαση άμεσα, όπου του αφαιρέθηκε το νεφρό. Στο Θριάσιο δε, οι γιατροί είπαν στους γονείς του νεαρού ότι αν πήγαινε 10 λεπτά αργότερα στο νοσοκομείο θα έχανε και τη ζωή του.

Ο άτυχος νεαρός χαρούμενος που πλέον δεν πονάει δήλωσε στο Star:

«Αισθάνομαι αρκετά χαρούμενος γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ, είχα απίστευτους πόνους και το μόνο που ήθελα ήταν να φύγει ο πόνος...», μη μπορώντας βέβαια να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη έμεινε χωρίς νεφρό.

Ο πατέρας του από την άλλη μεριά δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των γιατρών για εγκληματική αμέλεια. Από το νοσοκομείο τονίζουν ότι θα απαντήσουν εγγράφως όταν γίνει η καταγγελία.

Δείτε σε video το θλιβερό περιστατικό:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα