Δημάτος: «Υπόκλιση και σεβασμός για τον κ. Τσιόδρα»

Μέσω ανάρτησης του στα social media ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος εκθείασε το έργο του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό

Τη δική του «μάχη» για την εξάλειψη του κορονοϊού δίνει μεταξύ άλλων και καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος καθημερινά ενημερώνει τον ελληνικό λαό για την κατάσταση που επικρατεί με την έξαρση του ιού.

Σωτήρης Τσιόδρας, πατέρας 7 παιδιών και ψάλτης: «Είμαι Ολυμπιακός» (vid)

Με αφορμή τον αγώνα που δίνει ο κ. Τσιόδρας μαζί με τους συνεργάτες του, ο διεθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος εκθείασε το έργο του μέσα από μία ανάρτηση του στα social meda.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτός ο άνθρωπος σίγουρα είναι Έλληνας; Και αν ναι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο ή τον κατασκευάσαμε; Ζει πραγματικά ανάμεσά μας; Αποτελεί όντως επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης λόγω κορονοϊού ή επιβλήθηκε από… ξένες δυνάμεις; Ακόμα και αν δεν υπήρχε ο Σωτήρης Τσιόδρας θα έπρεπε να τον ανακαλύψουμε! Μόνο υπόκλιση και σεβασμός για αυτόν τον άνθρωπο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα