Ντάνι Γουέλμπεκ: Δώρισε 10.000 πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης στην γενέτειρα της μητέρας του

Ο επιθετικός της Γουότφορντ, Ντάνι Γουέλμπεκ, δώρισε 10.000 πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της γενέτειρας της μητέρας του στη Γκάνα

Ο επιθετικός της Γουότφορντ, Ντάνι Γουέλμπεκ, δώρισε 10.000 πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της γενέτειρας της μητέρας του στη Γκάνα, καθώς η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να πλήττει την παγκόσμια οικονομία.

Τα πακέτα μοιράστηκαν στους κατοίκους της Ενκαγουιπανί (Nkawiepanin), στο δήμο Ατβιμά Νουαμπιάγκια (Atwima Nwabiagya), στα δυτικά της χώρας. Περιέχουν φαγητό, είδη υγιεινής και απολυμαντικά.

Επιπλέον, δόθηκε εξοπλισμός προσωπικής προστασίας σε γιατρούς και υπαλληλικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ενκαγουί (Nkawie) στην περιοχή Ασάντι (Ashanti).

Η δωρεά έγινε από τον 29χρονο επιθετικό με «μεσολαβητή» τη θεία του, Σάρλοτ Αντουόα Γουέλμπεκ, η οποία ζει στην περιοχή, και - παρεμπιπτόντως - ο Ντάνι Γουέλμπεκ δεν έχει ζήσει καθόλου!

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (12/4), η Γκάνα είχε ανακοινώσει 566 κρούσματα του Covid-19 (τα περισσότερα στη Νότια Αφρική), ενώ η κυβέρνηση επέκτεινε τα περιοριστικά μέτρα σε κάποιες από τις μεγάλες πόλεις για μία επιπλέον εβδομάδα.

Πηγή:ΑΜΠΕ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα