Χαρδαλιάς: Επιτρέπονται το ψάρεμα, η κυκλοφορία των ηλικιωμένων, η κίνηση μετά τα μεσάνυχτα (vid)

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, χαρακτήρισε fake news όσα κυκλοφόρησαν για απαγόρευση στην κυκλοφορία των ηλικιωμένων. Τι είπε για το ψάρεμα...

«Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους ανθρώπους ηλικίας άνω των 65 ετών, ούτε για την κυκλοφορία μετά τις 12 τα μεσάνυχτα», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας λόγο για fake news. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι υπάρχουν συστάσεις...

«Σήμερα αφήσαμε πίσω μας 42 μέρες πρωτόγνωρης προσπάθειας. Η νέα φάση έχει νέες προκλήσεις. Η νέα διαδικασία θα αξιολογείται καθημερινά. Ο ιός είναι ακόμη εδώ. Δεν έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο. Θα έχουμε και νέα κρούσματα και νέες απώλειες», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο που χαράξαμε μέχρι τώρα», τόνισε ο ίδιος, δηλώνοντας: «Μπήκαμε σε νέο στάδιο, κάναμε το επόμενο βήμα, αλλά ο πόλεμος δεν έχει κριθεί ακόμη».

O κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε ότι από αύριο (5/5) εξαιρούνται από την απαγόρευση του κατάπλου σκαφών, που ισχύει σε όλη τη χώρα, τα μικρά σκάφη έως εφτά μέτρα.

Διευκρίνισε ότι δεν επιτρέπεται και η λειτουργία και η χρήση πισίνας σε συγκροτήματα πολυκατοικιών.

Ανακοίνωσε ακόμα ότι σήμερα το βράδυ σταματούν να ισχύουν τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα στην κυκλοφορία πολιτών στον δήμο Ερμιονίδας, ωστόσο ταυτόχρονα παρατείνεται η καραντίνα που έχει επιβληθεί στη δομή στο Κρανίδι για επτά ημέρες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα