Πειραιάς: Τρεις συλλήψεις για τη στοχοποίηση αθλητικών συντακτών

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα, που φέρονται ότι, έχουν εμπλοκή στην υπόθεση, καθώς σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν 220 αφίσες.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στον Πειραιά, για τη στοχοποίηση δημοσιογράφων με αφίσες πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το blog, dikografies.blogspot.com, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα, που φέρονται ότι, έχουν εμπλοκή στην υπόθεση, καθώς σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν 220 αφίσες.

Στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, Έλληνες, 27, 23 και 22 ετών, βρέθηκαν επίσης σύνεργα αφισοκόλλησης, πινέλα και κόλλα.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη τους οφείλονται στην έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα Πειραιά Αλέξανδρου Σπηλιώτη, ο οποίος είχε δώσει παραγγελία, για προκαταρκτική εξέταση. Στο πλαίσιο της παραγγελίας του κ. Σπηλιώτη, με συντονισμένες ενέργειες του τμήματος Αθλητικής Βίας της Γ.Α.Δ.Α και της ομάδας Δ.Ι.Α.Σ., την περασμένη Τετάρτη 13 Μαΐου, εντοπίστηκε ΙΧ αυτοκίνητο, στην περιοχή μεταξύ Αργυρούπολης - Ελληνικού, με τους τρεις επιβαίνοντες.

Οι τρεις επιβάτες του ΙΧ συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα Αθλητικής Βίας, ενώ οι αφίσες κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς από μόνο του, το γεγονός της κατοχής των αφισών στο αυτοκίνητο τους, δεν συνιστά αυτόφωρο αδίκημα.

Ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σπηλιώτης ανέθεσε στο τμήμα Αθλητικής Βίας, να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί, με ποιόν τρόπο οι τρεις συλληφθέντες συνδέονται με την υπόθεση της αφισοκόλλησης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα