Της νύχτας τα καμώματα για απώλεια βάρους

Μερικές φορές η νύχτα είναι η κατάλληλη ώρα.

Όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, η κατανάλωση υγιεινών τροφών και η τακτική γυμναστική είναι στα σημαντικά πράγματα που οδηγούν στο ποθούμενο. Υπάρχουν όμως και μικρές αλλαγές που μπορείτε να δοκιμάσετε το βράδυ και βοηθούν την απώλεια.

Κρατήστε τα βράδια απασχολημένα: Έχει παρατηρηθεί η αύξηση κατανάλωσης φαγητού ιδιαίτερα τα βράδια λόγω ανίας. Αποσπάστε την προσοχή σας από το φαγητό με δραστηριότητες όπως το περπάτημα, τη συνομιλία με έναν φίλο ή την ανάγνωση ενός βιβλίου.

Γυμναστείτε: Η σωματική δραστηριότητα νωρίς το βράδυ μπορεί να είναι χρήσιμη. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κάτι πολύ έντονο και πολύ αργά. Η άσκηση υψηλής έντασης, όπως η διαλειμματική προπόνηση, θα μπορούσε να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου με το αντίθετο αποτέλεσμα.

Μην τρώτε πριν τον ύπνο: Ένα δείπνο ή σνακ πολύ κοντά στην ώρα του ύπνου, μπορεί να εμποδίσει τις προσπάθειές για απώλεια βάρους.

Δεσμευθείτε σε ένα Πρόγραμμα: Αν παρατηρήσετε ότι τρώτε υπερβολικά τη νύχτα, ίσως να οφείλεται στην απουσία σωστού φαγητού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο καλύτερος τρόπος για να το καταπολεμήσετε είναι η οργάνωση και τήρηση των γευμάτων στη διάρκεια της ημέρας.

Διαχειριστείτε το άγχος: Το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση βάρους. Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο για να χαλαρώσετε το βράδυ. Οι τεχνικές βαθιάς αναπνοής και ο διαλογισμός επίγνωσης είναι υπέροχοι τρόποι για να χαλαρώσετε. Η μείωση των επιπέδων του στρες μπορεί επίσης να κάνει θαύματα για την ποιότητα και την ποσότητα του ύπνου που κοιμάστε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα