Οι Iron Maiden στο Rockwave Festival

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου στο Terra Vibe Park στην Μαλακάσα θα εμφανιστούν οι Iron Maiden

Οι «μύθοι» της Heavy Metal σκηνής έρχονται ξανά στη χώρα μας προκειμένου να ταξιδέψουν τους λάτρεις της συγκεκριμένης μουσικής σε μονοπάτια που θυμίζουν άλλες δεκαετίες.

Το Βρετανικό ροκ συγκρότημα στα πλαίσια του «Legacy Of The Beast World Tour» που ξεκίνησε από το Ταλίν της Εσθονίας και τελειώσει στο 02 Arena στο Λονδίνο στις 10 Αυγούστου, θα κάνουν μια στάση και στην Ελλάδα, στο Rockwave Festival όπου θα εμφανιστούν αύριο (20/7).

H συναυλία θα αρχίσει στις 21.30. Θα την ανοίξουν (με τη σειρά εμφάνισης) οι Monument και Tremonti.

Αναμένεται να πουν πολλά setlist τραγούδια ανάμεσα στο οποία και κάποια ξεχασμένα όπως το «Flight of the Icarus», που έχει να ακουστεί σε live από το 1986. Το «Legacy Of The Beast World Tour» καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από την δεκαετία 80s.

«Όπως γνωρίζουν οι φανς, ακολουθούμε μια συγκεκριμένη γραμμή περιοδείας από τότε που ο Bruce κι ο Adrian επανήλθαν στους Maiden, εναλλάσσοντας νέες κυκλοφορίες με ιστορικά κομμάτια. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο για πολλούς λόγους, κυρίως επειδή δίνεται η δυνατότητα στη μπάντα να παίζει και νέο υλικό αλλά και τα παλιά αγαπημένα που ξέρουμε ότι οι φανς θέλουν να ακούν. Τα πράγματα παραμένουν φρέσκα. Όχι μόνο για το κοινό, αλλά και για τη μπάντα» εξηγεί ο μάνατζερ των Maiden, Rod Smallwood.

Την ίδια μέρα θα κάνουν και την πρώτη παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα και οι Volbeat πρόκειται για ένα συγκρότημα από την Δανία και θεωρείται η πιο δυνατή μπάντα του σκληρού ήχου.

Ποιοί είναι οι Iron Maiden

Είναι ένα από τα θρυλικότερα συγκροτήματα της Heavy Metal σκηνής. Ιδρύθηκαν το 1975 στο Λονδίνο από τον Στιβ Χάρις. Έχουν στο ενεργητικό τους μερικά από τα πιο ιστορικά τραγούδια του χώρου, όπως το «number of the beast», Hallowed be thy name», «powerslave» και πολλά άλλα.

Πλέον θεωρούνται «βετεράνοι» όμως οι περιοδείες τους είναι θρυλικές. Όσο και η μασκότ τους, ο τρομερός Eddie που διακοσμεί όλα τα εξώφυλλα των άλμπουμ τους από την ημέρα που κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα