ΡΙΚ: «Είναι σε γνώση της EBU όσα κυκλοφόρησαν»

Το ΡΙΚ τοποθετήθηκε πάνω στα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ1 έδωσε την απάντησή της η κυπριακή δημόσια τηλεόραση στην αποκάλυψη των Νέων και σε όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Ανδρέας Αναστασίου, επικεφαλής Τύπου της κυπριακής αποστολής ανέφερε πως όλα είναι πλέον σε γνώση της EBU και ότι εφόσον όλα αυτά ισχύουν αποτελούν παραβίαση των κανονισμών.

Ο Ανδρέας Αναστασίου αφού εξήγησε πως γίνεται η διαδικασία ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής και τα εύλογα ερωτηματικά που έχουν προκύψει για όσα φέρεται πως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΡΤ στον πρέσβη της κυπριακής δημοκρατίας στην Αθήνα, τόνισε πως αυτό αποτελεί παραβίαση των κανονισμών.

«Οι σχέσεις ΕΡΤ και ΡΙΚ είναι πολύχρονες και δεν προσωποποιούνται. Εφόσον ισχύουν τα δημοσιεύματα καταλαβαίνετε πως κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Είναι σε γνώση της EBU».

Ο επικεφαλής Τύπου της κυπριακής αποστολής αφού ξεκαθάρισε πως μιλά εκ μέρους του ΡΙΚ, ολοκλήρωσε την παρέμβασή του λέγοντας καλή επιτυχία και στην Μαρίνα Σάττι και την Ελλάδα.

Με το θέμα να έχει φθάσει πλέον στην EBU και με βάση τα όσα ανέφερε και ο Ανδρέας Αναστασίου φαίνεται πως το ΡΙΚ αναμένει πλέον εξελίξεις από την διοργανώτρια αρχή, η οποία για μία ακόμη φορά θα πρέπει να επιλύσει τη διαφορά που έχει προκύψει μεταξύ ΕΡΤ και ΡΙΚ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα