Eurovision 2024: Καλές οι stand in rehearsals για Ελλάδα και Κύπρο

Ολοκληρώθηκαν οι stand in rehearsals για Ελλάδα και Κύπρο

Λίγες ημέρες πριν φθάσουν οι αποστολές στον χώρο όπου διεξάγεται ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, οι διοργανωτές και αφού έχει ολοκληρωθεί η σκηνή, πραγματοποιούν τις λεγόμενες stand in rehearsals. Πρόκειται για μια θα λέγαμε προσομοίωση της σκηνικής εμφάνισης που θα παρουσιάσει η κάθε αποστολή, έχοντας φυσικά ως ερμηνευτή και χορευτές διαφορετικά πρόσωπα, συνήθως εγχώριους καλλιτέχνες.

Αυτό γίνεται προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν εκ προοιμίου και σε μεγάλο βαθμό, το τηλεοπτικό και σκηνοθετικό αποτέλεσμα της εμφάνισής τους. Φυσικά, συχνά οι αποστολές αιτούνται αλλαγών, οι οποίες άλλοτε πραγματοποιούνται και άλλοτε όχι, ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες και διαθέσεις των διοργανωτών.

Ικανοποιημένοι ΕΡΤ και ΡΙΚ από τις stand in rehearsals τους

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurovisionfun τόσο η ΕΡΤ, όσο και το ΡΙΚ είναι ικανοποιημένοι από το βίντεο της stand in πρόβας που έλαβαν. Αμφότεροι έστειλαν κάποιες σημειώσεις για τις αλλαγές που ζητούν, αλλαγές οι οποίες όμως δεν ενέχουν τεχνικές ή άλλου είδους δυσκολίες, που μπορούν να προβληματίσουν τους διοργανωτές.

ΕΡΤ και ΡΙΚ αισιοδοξούν πως όλα θα είναι έτοιμα για την πρώτη πρόβα των συμμετοχών τους. Η Μαρίνα Σάττι και η Silia Kapsis πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες τις τελευταίες πρόβες τους στην Αθήνα, προτού αναχωρήσουν για το Μάλμε.

Η κυπριακή αποστολή αναχωρεί πρώτη την Παρασκευή 26 Απριλίου, αφού η πρώτη τεχνική πρόβα της Silia Kapsis θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Απριλίου, ενώ η ελληνική αποστολή αναχωρεί την Κυριακή 28 Απριλίου, με την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι να λαμβάνει χώρα την Δευτέρα 29 Απριλίου.

Πηγή: eurovisionfun.com


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα