Μαρία Κηλαηδόνη: «Ο Λουκιανός μας έκανε όλους Ολυμπιακούς»

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου συμπληρώθηκαν 76 χρόνια από την γέννηση του αείμνηστου, συνθέτη στιχουργού, αλλά και τραγουδιστή Λουκιανού Κηλαηδόνη και η ΕΡΑσπορ 101,8 τίμησε με το δικό της τρόπο τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 76 χρόνων από τη γέννηση του συνθέτη στιχουργού, αλλά και τραγουδιστή Λουκιανού Κηλαηδόνη η ΕΡΑσπορ 101,8 φιλοξένησε την κόρη του Μαρία.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία μίλησε για της μεγάλες στιγμές στη ζωή του Λουκιανού τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετώπισε στην καριέρα του, ενώ ακόμα στην εκπομπή ακούστηκαν μερικά αποσπάσματα από την τελευταία συνέντευξη του Λουκιανού Κηλαηδόνη το 2016 στην ΕΡΑσπορ, τον Αύγουστο του 2016, όταν και ο ίδιος αποκάλυψε τη συμπάθεια του στην ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν ώστε να γίνει οπαδός των «ερυθρολεύκων».

Μάλιστα, όπως τόνισε η κόρη του Μαρία «όλα τα μέλη της οικογένειας είναι ερυθρόλευκα, αλλά αν και είμαι φανατική φίλη του Ολυμπιακού δεν παρακολουθώ την ομάδα από κοντά, λόγω των υποχρεώσεών μου».

Τέλος, ιδιαίτερη στιγμή κατά την διάρκεια της εκπομπής ήταν, η έκπληξη που ετοίμασαν οι συντελεστές της εκπομπής στην Μαρία Κηλαηδόνη, με την τηλεφωνική παρέμβαση του φίλου του Λουκιανού, Γιάννη Γιοκαρίνη (επίσης ερυθρόλευκων συναισθημάτων), ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία που έχει με την Μαρία Κηλαηδόνη και το καινούριο τραγούδι το οποίο ετοίμασαν μαζί με τίτλο «Δεν Πειράζει», ενώ θυμήθηκε και ξεχωριστές στιγμές που έζησε παρέα με το Λουκιανό…


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα