O Primavera: Συναυλία για την Άνοιξη στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

Η Χορωδία ΟΠΑΝΔΑ μας προσκαλεί στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σε μία συναυλία αφιερωμένη στην Άνοιξη τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018.

Το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Nashua, NH, USA) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), παρουσιάζουν συναυλία της Χορωδίας του δήμου Αθηναίων με τίτλο “O Primavera”.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στις 20:00 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και είναι ένας μελωδικός αποχαιρετισμός στην Άνοιξη λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιριού. Με εφαλτήριο το ομότιτλο κομμάτι του Ιταλού συνθέτη Claudio Monteverdi (~1567–1643), στην συναυλία “O Primavera” παρουσιάζονται έργα που υμνούν την εαρινή αναγέννηση της φύσης που ακολουθεί τον νεκρικό παγετό του χειμώνα.

Σε μία ολάνθιστη μουσική διαδρομή, η Χορωδία ερμηνεύει, μεταξύ άλλων, έργα των συνθετών: Claudio Monteverdi, Thomas Morley, Claude de Jeune, Àntonin Dvorak, Zoltan Kodaly και Gilbert Becaud.

Συμμετέχει ο πιανίστας Θάνος Μαργέτης και διευθύνει ο μαέστρος Σταύρος Μπερής.

Info:

https://www.facebook.com/thecityofathenschoir/

Ημερομηνία:

14/05/2018

Στις 20.00

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 210 3680950 | www.haec.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα στο: www.culturenow.gr/lightbox


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα