Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων στη Στέγη

Στην Αθήνα τον Μάρτιο το 9ο Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. 

Η Αθήνα πρόκειται να φιλοξενήσει το 9o Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Τα έργα του 9oυ Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων επαναπροσδιορίζουν τη σχέση μας με την πραγματικότητα που ουρλιάζει χορεύοντας δίπλα μας. Μπορείς να χορέψεις στον ρυθμό του αύριο;

Έργα ζωντανά που μιλούν για το σήμερα και αύριο. Καλλιτέχνες που είναι έτοιμοι να στήσουν dance balls στην καρδιά της Αθήνας, ξεπερνούν τα όρια του σύγχρονου χορού και ανοίγονται στο διευρυμένο τοπίο των υβριδικών τεχνών. Αυτό είναι το Onassis New Choreographers Festival 9.

Το καθιερωμένο φεστιβάλ της νέας γενιάς Ελλήνων (και όχι μόνο) δημιουργών του χορού, είναι εδώ για ένατη χρονιά, με ζωντανά έργα στις σκηνές της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, από 11 έως 13 Μαρτίου 2022.

Από καλλιτέχνες που δεν είναι απαραίτητα μόνο χορογράφοι ή μόνο νέοι ηλικιακά και δεν αυτολογοκρίνονται ως προς το καλλιτεχνικό υπόβαθρο, το ταπεραμέντο ή το εννοιολογικά σύνθετο έως και εξεζητημένο περιεχόμενό τους, αλλά είναι έτοιμοι να στήσουν διεθνείς συνεργασίες στα πέρατα του κόσμου, που δεν διστάζουν να γίνουν πολύ προσωπικοί όσο και αντιδραστικοί, πολιτικοί και, ταυτόχρονα, αβίαστα συναισθηματικοί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα