O Πάνος Μουζουράκης με το «So what» στο Vox

Ένα ξεχωριστό σόου από τον Πάνο Μουζουράκη και τους συνεργάτες του σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού στο Vox. 

Ένα τραπέζι. Τέσσερις άνθρωποι. Άπειρες ιδέες. Το σόου που έκανε τεράστια επιτυχία… στο μυαλό των συντελεστών του παρουσιάζεται για πρώτη φορά. Ο τίτλος του "Show what..." και ο χώρος που πρόκειται να το φιλοξενήσει δεν είναι άλλος από τη μουσική σκηνή του Vox.

Πρόκειται για ένα λαϊκό, φουτουριστικό καμπαρέ, το οποίο σκοπεύει να αλλάξει τις Παρασκευές μας (από 23/2), μιλώντας χωρίς καθόλου περιστροφές και ωραιοποιήσεις για τις αλήθειες μας. Επί σκηνής πρόκειται να εμφανιστεί ο Πάνος Μουζουράκης μαζί με τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Ηλιάνα Γαϊτάνη και τον Στράτο Λύκο. Οι πρωτότυπες μουσικές που ντύνουν αυτό το απεριόριστης φαντασίας (αλλά... περιορισμένης ευφυίας!) σόου είναι του Μουζουράκη, ο οποίος υπογράφει τα κείμενα και τις διασκευές από κοινού με τον Λύκο. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τα σκηνικά είναι του Μανόλη Παντελιδάκη κι οι φωτισμοί σχεδιάστηκαν από τον Περικλή Μαθιέλη. Video artist ο Παντελής Μάκκας.

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε όσες θέσεις επιθυμούν, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τους, ότι, στην περίπτωση που δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι, τότε θα κάθονται μαζί με άλλους.

Το "Show what..." είναι κατάλληλο για άνω των 18 ετών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα