Σάββατο 23/2: Οι νέες παραστάσεις

Δείτε τις νέες παραστάσεις που ανοίγουν αυλαία από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.

Τέσσερις νέες παραστάσεις κάνουν πρεμιέρα στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας. Δείτε τις αναλυτικά:

Το Παλτό, του Νικολάι Γκογκόλ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ
Η καλλιτεχνική εταιρεία Θέαση παρουσιάζει «Το Παλτό», του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ, στο Θέατρο Αργώ σε σκηνοθεσία Γιώργο Χουλιάρα – Ευθύμη Μπαλαγιάννη. Μια παράσταση βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ, ενός συγγραφέα που θεωρείται πατέρας του χρυσού αιώνα του ρώσικου πεζογραφικού ρεαλισμού. Παίζουν: Ευθύμης Μπαλαγιάννης, Γιώργος Χουλιάρας, Γιώργος Κουσκουλής, Γιώργος Ζώης, Λήδα Μανουσάκη, Μιχάλης Δελής, Ευστρατία Λυρατζοπούλου.

Τσάι Party με τον Ανδρέα Πασπάτη

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Ανδρέας Πασπάτης, ένας κωμικός με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, συγκέντρωσε τα καλύτερά του κείμενα στην σόλο του παράσταση με τίτλο «Τσάι Party» και επανέρχεται για 4 μόνο τελευταίες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Τέσλα, των Μιχάλη Γιγιντή, Αγγελικής Πούλου

ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ
Η παράσταση Τέσλα, μια πρωτότυπη θεατρική προσέγγιση για τη ζωή και το έργο του μεγάλου εφευρέτη, θα παρουσιαστεί στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σε σκηνοθεία Μιχάλη Γιγιντή. Παίζουν: Γιάννης Μπισμπικόπουλος, Ιουλία Γεωργίου, Μάνθος Καλαντζής, Γιώργος Τζαβάρας.

Ο Ελέφας, του Κώστα Βοσταντζόγλου

ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Η νέα παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, «Ο Ελέφας» του Κώστα Βοσταντζόγλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λεοντάρη, παρουσιάζεται στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα