Παρασκευή 1/3: Οι νέες παραστάσεις

Τρεις νέες παραστάσεις ανοίγουν αυλαία στο κοινό από την Παρασκευή 1η Μαρτίου.

Νέος μήνας μπήκε με νέες παραστάσεις! Από την νέα stand up παράσταση πολιτικού χαρακτήρα του Χριστόφορου Ζαραλίκου και τη μεταφορά του εμβληματικού κειμένου του Δημήτρη Δημητριάδη, μέχρι τη μεγάλη επιστροφή του έργου του Ronald Howard, δείτε όλες τις θεατρικές πρεμιέρες της ημέρας:

Φιλαράκι θα μου δώσεις μια ψήφο, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παρουσιάζει στον Σταυρο του Νότου Plus την stand up παράσταση «Φιλαράκι θα μου δώσεις μια ψήφο». Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει στην αγαπημένη του μουσική σκηνή Σταυρος του Νότου Plus με την προεκλογική stand up comedy παράσταση «Φιλαράκι θα μου δώσεις μια ψήφο» και μας υπόσχεται εγγυημένο κέφι.

Πεθαίνω σα χώρα, του Δημήτρη Δημητριάδη

BIOS
Το «Πεθαίνω σα χώρα», το εμβληματικό κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη, σε διασκευή – ερμηνεία Τάσου Μπλάτζιου και σκηνοθεσία Τάνιας Κίτσου και Τάσου Μπλάτζιου ανεβαίνει στο Bios. Το «Πεθαίνω σα χώρα» δημοσιεύτηκε το 1978. Είναι το πρώτο και ένα από τα πιο σημαντικά έργα του Δημήτρη Δημητριάδη, που αφηγείται τον τρόπο κατάλυσης της ύπαρξης μιας χώρας. Άκρως επίκαιρο και ταυτόχρονα προφητικό, το κείμενο αποτελεί μία κραυγή αγωνίας για τους κατοίκους μίας χώρας που αρχίζει να «σβήνεται» από το χάρτη.

Ο Αμπιγιέρ, του Ronald Harwood

ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Β' ΣΚΗΝΗ
«Ο Αμπιγιέρ» του Ronald Harwood σε σκηνοθεσία Μανώλη Δούνια, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία την περσινή σεζόν, επιστρέφει στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας. Το έργο σκιαγραφεί την ιδιόμορφη συναισθηματική σχέση του Σερ, ενός σαιξπηρικού ηθοποιού που τα καλύτερά χρόνια της καριέρας του είναι πια παρελθόν, και του Νόρμαν, του αφοσιωμένου αμπιγιέρ του, δημιουργώντας έτσι ένα από τα ουσιαστικότερα έργα για τη ζωή στο θέατρο και για τους ανθρώπους του θεάτρου. Παίζουν: Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Άννυ Λούλου, Ευγενία Αποστόλου, Κώστας Λάσκος, Δημήτρης Μαργαρίτης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα