Ταινίες στην τηλεόραση (7/7): Men In Black 3, Η Γεύση της Εκδίκησης, Το Ξίφος του Δράκου

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Πρώτη επιλογή της ημέρας στις 21:00 στο OPEN TV με «Το Ξίφος του Δράκου» (Dragon Blade, 2015) και πρωταγωνιστές τους Τζάκι Τσαν, Άντριαν Μπρόντι, Τζον Κιούσακ. Όταν ο διεφθαρμένος Ρωμαίος αυτοκράτορας Τιβέριος καταφτάνει συνοδευόμενος από έναν πελώριο στρατό για να διεκδικήσει το Δρόμο του Μεταξιού, ο Χούο Αν, οι πολεμιστές του και μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών που έχουν λιποτακτήσει συνασπίζονται για να τον αντιμετωπίσουν.

Στις 22:00 μπορείτε να δείτε στο STAR τη δραματική περιπέτεια «Η Ώρα της Εκδίκησης» (Dead Man Down, 2013). Ο Βίκτορ (Κόλιν Φάρελ), που ανήκει σε μια συμμορία τα μέλη της οποίας δολοφονούνται μυστηριωδώς, γνωρίζει τη γειτόνισσά του Μπεατρίς (Νόμι Ραπάς), που έχει σημαδευτεί στο πρόσωπο από αυτοκινητικό ατύχημα. Σύντομα θα διαπιστώσει πως η φαινομενικά αθώα κοπέλα γνωρίζει την αλήθεια γι’ αυτόν και είναι αποφασισμένη, εκβιάζοντάς τον, να πάρει την εκδίκηση που θέλει.

Ταυτόχρονα (22.00) στο OPEN TV προβάλλεται η κωμωδία φαντασίας «Οι Άνδρες με τα Μαύρα 3» (Men in Black 3, 2012), όπου δίπλα στους Γουίλ Σμιθ και Τόμι Λι Τζόουνς συμπρωταγωνιστεί και ο Τζος Μπρολίν. Όταν ένας αιχμάλωτος σε διαστημική φυλακή εξωγήινος δραπετεύει και γυρίζει πίσω στο χρόνο για να σκοτώσει τον πράκτορα Κέι και να απειλήσει το μέλλον του πλανήτη, ο πράκτορας Τζέι είναι υποχρεωμένος να τον ακολουθήσει. Το 1969, όμως, κρύβει πολλά μυστικά και εκπλήξεις.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα