Netflix: Ξανακλείστε τα μάτια - Ετοιμάζεται η συνέχεια του «Bird Box»

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιό της. Έρχεται το δεύτερο μέρος του «Bird Box».

Τα νέα έρχονται από τον συγγραφέα του ομότιτλου βιβλίου, Τζος Μάλερμαν, ο οποίος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη συνέχεια του με τον τίτλο «Malorie», μέσα στο καλοκαίρι κι ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η κινηματογραφική του μεταφορά είναι ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με την υπόθεση του βιβλίου, η Μάλορι και τα δυο της παιδιά έχουν πλέον φτάσει σε ασφαλές έδαφος, αλλά τα κλειστά μάτια εξακολουθεί να είναι η μόνη προστασία απέναντι στα σκοτεινά πλάσματα που οδηγούν τους ανθρώπους στην τρέλα.

Η ζωή τους μοιάζει να κυλά δίχως ελπίδα μέχρι την στιγμή που η Μάλορι μαθαίνει ένα απροσδόκητο νέο σχετικά με κάποιον που θεωρούσε νεκρό, αλλά ο οποίος είναι τελικά ζωντανός, και για πρώτη φορά αρχίζει να ελπίζει σε κάτι.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το στάδιο της παραγωγής στο οποίο βρίσκεται η ταινία, ούτε αν η Σάντρα Μπούλοκ θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο -υποθέτουμε ναι-, αλλά είμαστε σίγουροι ότι το Netflix ανυπομονεί να φέρει την συνέχεια μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στις οθόνες μας.

Πηγή: flix


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα