Ταινίες στην τηλεόραση (20/7): The Matrix revolution, Ο πεζοναύτης, The gunman: Σε θέση βολής

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «The Matrix revolution». Ενώ οι μηχανές ετοιμάζονται να εισβάλουν στην πόλη Ζάιον, τελευταίο καταφύγιο του ανθρώπινου είδους, ο Νίο επιχειρεί να φτάσει στην πηγή του Μάτριξ, για να πείσει ότι ο κοινός εχθρός τους είναι ο πράκτορας Σμιθ, ένα πρόγραμμα που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και απειλεί με αφανισμό τα πάντα. Καταιγισμός περιπέτειας και ειδικών εφέ στο κλείσιμο της τριλογίας, που θα ενθουσιάσει το εφηβικό κοινό, όχι όμως και όσους περίμεναν απαντήσεις στα "κενά" του Νο2.

Μία ώρα μετά ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Ο πεζοναύτης». Ένας πεζοναύτης επιστρέφει στο σπίτι του από τον πόλεμο στο Ιράκ. Εκεί όμως θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς η γυναίκα του πέφτει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη συμμορία. Τώρα που τα πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, ο Τζον πρέπει να περάσει μέσα από φλεγόμενα βενζινάδικα, ξέφρενες καταδιώξεις με αυτοκίνητα και σαδιστικά βασανιστήρια για να σώσει τη γυναίκα του.

Την ίδια στιγμή το Star θα δείξει την ταινία «The gunman: Σε θέση βολής». Ένας απόστρατος των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη και διασχίσει την Ευρώπη για να καθαρίσει το όνομα του. Ο οργανισμός με τον οποίο εργαζόταν, όμως, έχει άλλα σχέδια για αυτόν. Η προδοσία δεν αργεί να έρθει και ο ήρωας βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ανηλεούς κυνηγητού γάτας-ποντικού σε όλη την Ευρώπη.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα