Ταινίες στην τηλεόραση (21/7): Με το κεφάλι ψηλά, Gamer, Σιωπηλός εχθρός

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Με το κεφάλι ψηλά». Παραμελημένος από τη μητέρα του, ο μικρός Μαλονί υιοθετεί μια όλο και βιαιότερη συμπεριφορά, καταλήγοντας σε ένα αυστηρό εκπαιδευτικό κέντρο. Εκεί θα γνωρίσει τη νεαρή Τες, η οποία μαζί με μια δικαστικό και έναν κοινωνικό σύμβουλο είναι οι μόνοι που νοιάζονται και μπορούν να τον βοηθήσουν.

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Gamer». Στο άμεσο μέλλον το βιντεογκέιμ «Slayers», στο οποίο παίκτες ελέγχουν θανατοποινίτες σε μια πραγματική μάχη επιβίωσης, κάνει θραύση. Ο διασημότερος «πρωταγωνιστής» του όμως, ο Κέιμπλ, καταλαβαίνει ότι το παιχνίδι είναι στημένο και προσπαθεί να δραπετεύσει για να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ερημίτης Κέρκυρας: Εκεί που «συναντήθηκαν» Οδυσσέας, Σέξπιρ και Μητσοτάκης

Την ίδια ώρα το Star θα προβάλει την ταινία «Σιωπηλός εχθρός». Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκτείνεται από την Αίγυπτο ως την Ισπανία και ανατολικά μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα. Στη βόρεια Βρετανία όμως, εμπόδιο στις αδυσώπητες κατακτήσεις, στέκεται η δράση ενός άπιαστου εχθρού: της άγριας φυλής των Picts. Μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών αγωνίζεται για την επιβίωσή της, μετά από μια ολέθρια μάχη. Ο Quintus, ο μοναδικός επιζών από μια επιδρομή των Picts σε ένα ρωμαϊκό φρούριο, κατευθύνεται βόρεια με τη θρυλική 9η Λεγεώνα του στρατηγού Virilus. Σκοπός τους; Να εξαφανίσουν τους Picts από προσώπου γης και να καταστρέψουν τον

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα