ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Το κανάλι, στο οποίο θα δούμε τον αγώνα

Το κανάλι στο οποίο θα δούμε τον αγώνα ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ για τα Play-Οffs του UEFA Champions League.

Όλοι οι αγώνες ρεβάνς από τη φάση των Play-Οffs του UEFA Champions League, μεταξύ των οποίων και αυτός του ΠΑΟΚ, που διεξάγονται σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου για την είσοδό τους στους ομίλους της διοργάνωσης, θα φιλοξενηθούν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Στη διάρκεια της βραδιάς, στο «UEFA Champions League Show» (20:00) θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις προπονητών και παικτών ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ, βίντεο με τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς στο Κράσνονταρ, ενώ θα γίνονται συνεχώς ζωντανές συνδέσεις με τον αγωνιστικό χώρο, όπου θα βρίσκονται οι Στέφανος Αβραμίδης, Αντρέα Παλομπαρίνι, Μιχάλης Μελισσίδης, Έλενα Παπαδοπούλου και Κώστας Γκουντούλας.

Στο πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνονται και τα highlights του ματς Ομόνοια - Ολυμπιακός, καθώς και η ανάλυση των ενδεκάδων των άλλων δύο αγώνων της βραδιάς (Σάλτσμπουργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD & Μίντιλαντ -Σλάβια Πράγας, 22.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Η εκπομπή «UEFA Champions League Show» θα μεταδίδεται ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 1HD και το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα