Ταινίες στην τηλεόραση (22/10): Ένας ξένος στην πόλη, Επιχείρηση φινάλε

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ένας ξένος στην πόλη». Ο Χάρολντ, είναι ένας καθημερινός άνθρωπος της διπλανής πόρτας, πιστός σύζυγος, σωστός οικογενειάρχης και αφοσιωμένος υπάλληλος μιας φαρμακευτικής εταιρείας, που πρόκειται να μπει στο χρηματιστήριο.

Η δουλειά του, ο γάμος του και η ζωή του ολόκληρη βρίσκονται σε κίνδυνο μετά από ένα μοιραίο επαγγελματικό ταξίδι στο Μεξικό. Πισώπλατα μαχαιρώματα από άσπονδους συναδέλφους, βαρόνοι ναρκωτικών και μυστικές αποστολές, είναι μόνο μερικά από όσα έχει να αντιμετωπίσει. Ο Χάρολντ ξεπερνά τα όρια της νομιμότητας και από φιλήσυχος πολίτης γίνεται καταζητούμενος εγκληματίας!

Στις 21:45 το Open TV θα δείξει την ταινία «Επιχείρηση φινάλε». Το 1960, Ισραηλινοί κατάσκοποι ξεκινούν μια αποστολή για να πιάσουν τον Ναζιστή Άντολφ Άιχμαν και να τον φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα