Ταινίες στην τηλεόραση (18/1): Criminal, Διπλή παγίδα, Γαμπρός από το Λονδίνο

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (18/1).

Στις 16:45 το Open TV θα δείξει την ταινία «Γαμπρός από το Λονδίνο». Η Μπέττυ αρραβωνιάζεται για χάρη του πατέρα της μ' έναν εργατικό και καλοσυνάτο νέο, τον Κώστα, ο οποίος εργάζεται στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του πατέρα της, του κυρίου Περικλή. Ο τελευταίος εκτιμά πολύ τον Κώστα και επιθυμεί με κάθε τρόπο να τον κάνει και γαμπρό του. Ο Κώστας σώζει τη ζωή μιας ευαίσθητης κοπέλας, της Μαίρης, η οποία αποπειράται να αυτοκτονήσει επειδή την εγκατέλειψε ο Άγγλος αγαπημένος της.

Στη συνέχεια, πείθεται να υποδυθεί έναν πλούσιο Άγγλο κι έτσι να βοηθήσει τη Μαίρη να αντιμετωπίσει τον πατέρα της, τον κύριο Κυριάκο, που θέλει να την αρραβωνιάσει με το ζόρι. Η Μπέττυ απ’ την άλλη είναι ερωτευμένη με τον ανεπρόκοπο και φιγουρατζή Διονύση, και προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρύνει τον Κώστα. Ο Κυριάκος γίνεται αιτία να αποκαλυφθεί η διπλοπροσωπία του Κώστα και ο Περικλής, φυσικά, τον απολύει. Η Μαίρη όμως που έχει καταλάβει ότι ο Κώστας την αγαπάει πραγματικά, πείθει τον Κυριάκο να πείσει με τη σειρά του τον Περικλή, να ξαναπροσλάβει τον Κώστα κι ένας διπλός γάμος ακολουθεί.

Έτος: 1967

Διάρκεια: 74 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος, Γιάννης Δαλιανίδης

Ηθοποιοί: Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νόρα Βαλσάμη, Περικλής Χριστοφορίδης, Ελένη Ζαφειρίου, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Καίτη Ιμπροχώρη, Χρήστος Δοξαράς, Μαίρη Χαλκιά, Αντώνης Παπαδόπουλος, Βύρων Σιδέρης, Ρία Δελούτση, Ειρήνη Κουμαριανού, Βαγγέλης Ιωαννίδης.

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Criminal». Ο πράκτορας της CIA Μπιλ Πόουπ σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά σημαντικής αποστολής, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει τα ίχνη του περίφημου «Ολλανδού», ενός εγκληματία, που κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο σύνολο του οπλισμού των ΗΠΑ. Με τον θάνατο του Πόουπ κάθε πληροφορία γύρω από τη δράση του «Ολλανδού» εξαφανίζεται για πάντα, καθώς οι νεκροί δε μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες. Ή μήπως μπορούν;

Ο αμείλικτος επικεφαλής της CIA στο Λονδίνο επιστρατεύει έναν εκκεντρικό νευροχειρούργο για να εμφυτεύσει το DNA και τις αναμνήσεις του Πόουπ στον Τζέρικο Στούαρτ, έναν παντελώς απρόβλεπτο και ιδιαίτερα επικίνδυνο κακοποιό με βαρύ ποινικό μητρώο, ο οποίος αντί μιας παρατεταμένης ποινής φυλάκισης, προτιμά να υποβληθεί στο πρωτοποριακό επιστημονικό πείραμα. Όμως, ο Τζέρικο έχει τα δικά του σχέδια, ενώ η τελευταία ελπίδα της CIA, πριν όλα τιναχτούν στον αέρα, βρίσκεται πλέον στο μυαλό ενός αδίστακτου εγκληματία.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 100 λεπτά

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Γκάρι Όλντμαν, Ράιαν Ρέινολντς, Τόμι Λι Τζόουνς

Σκηνοθεσία: Άριελ Βρόμεν

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Διπλή παγίδα». Μια υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας προσπαθεί να παγιδέψει το μεγαλύτερο ληστή έργων τέχνης, προτείνοντάς του να κάνουν μαζί μια εντυπωσιακή ληστεία. Ποιος όμως παγιδεύει ποιον, σε αυτό το κυνήγι της γάτας και του ποντικού;

Έτος: 1999

Διάρκεια: 113 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Άμιελ

Παίζουν: Σον Κόνερι, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Βινγκ Ρέιμς, Γουίλ Πάτον


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα