Ταινίες στην τηλεόραση (29/1): Jurassic world, Ο Ηλίας του 16ου, Η εξουσία της νύχτας

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (29/1).

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Jurassic world». Είκοσι δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic Park, το νησί Nublar διαθέτει πλέον ένα θεματικό πάρκο δεινοσαύρων το «Jurassic World». όπως το είχε οραματιστεί ο John Hammond.

Έπειτα από αρκετά χρόνια λειτουργίας και βλέποντας τους επισκέπτες κάθε χρόνο να μειώνονται, οι υπεύθυνοι του θεματικού πάρκου «Jurassic World» είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το καινούριο υπερθέαμα, έναν γενετικά κατασκευασμένο, γιγάντιο και σαρκοφάγο δεινόσαυρο, ο οποίος όμως δραπετεύει από το χώρο του και σπέρνει τον πανικό στο γεμάτο χιλιάδες επισκέπτες νησιωτικό πάρκο.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 115 λεπτά

Παίζουν: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Τάι Σίμπκινς

Σκηνοθεσία: Κόλιν Τρέβοροου

Μία ώρα μετά ο Alpha θα δείξει την ελληνική ταινία «Ο Ηλίας του 16ου».Τρεις φίλοι, ο Θύμιος, ο Θωμάς και ο Βαγγέλης, που η φτώχεια και η ανέχεια τους έχει φτάσει στο απροχώρητο, αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα: Να κλέψουν το αφεντικό του Βαγγέλη, τον κυρ-Λάμπρο, που έχει ένα μπαράκι και είναι και ενεχυροδανειστής και κλεπταποδόχος.

Στη «σύσκεψη» για το σχεδιασμό της κλοπής, που γίνεται μέσα στο μπαρ, αποφασίζεται ο μεν Βαγγέλης να μη λάβει μέρος στην επιχείρηση και να βρίσκεται εκείνη την ώρα στο μπαρ για να έχει άλλοθι, επειδή κανονικά πρώτα σ’ αυτόν θα πέσουν οι υποψίες, ο Ηλίας να ντυθεί αστυφύλακας για να κρατάει τσίλιες, δήθεν περιπολώντας, ο δε Θωμάς να μπει στο σπίτι του κυρ-Λάμπρου, που μέσα σε μιαν αρβύλα κρύβει τα ‘προϊόντα’ των παράνομων συναλλαγών του και να τα κλέψει. Την ίδια ώρα, στο μπαρ, μπαίνει ένα ζευγάρι και δίνει στον κυρ-Λάμπρο σαν ενέχυρο ένα δαχτυλίδι, επειδή το βράδυ θα έπαιζαν χαρτιά στο σπίτι τους.

Έτσι αργά το βράδυ ο Θωμάς, πηδάει τον τοίχο της μάντρας, κι απέξω ο Ηλίας, ντυμένος αστυφύλακας περιπολεί δήθεν, κρατώντας τσίλιες. Μα εκείνη ακριβώς τη στιγμή, μια κυρία από το διπλανό σπίτι, του ζητάει να έρθει να κάνει έρευνα στην υπηρέτρια του σπιτιού, επειδή υποψιάζεται ότι έχει κλέψει το δαχτυλίδι που έχει χάσει.

Έτος: 1959

Διάρκεια: 83 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Θανάσης Βέγγος, Μαρίκα Κρεββατά,
Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Καίτη Θεοχάρη, Γιώργος Γαβριηλίδης,
Αλίκη Γεωργούλη, Σταύρος Ξενίδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Αλέκος Τζανετάκος, Θανάσης Τζενεράλης, Ζωή Φυτούση

Στις 22:45 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Η εξουσία της νύχτας». Ο Τομ Λάντλοου, ένας βετεράνος αστυνομικός του Λος Άντζελες, βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή κι ενοχοποιείτα για τη δολοφονία ενός συναδέλφου του.

Κι ενώ υποτίθεται πως προστατεύεται από μια αδελφότητα αστυνομικών, στην πορεία αποδεικνύεται πως δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί κάθε φορά.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 109 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άγερ

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Φόρεστ Γουίτακερ, Χιου Λόρι, Κρις Έβανς


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα