Ταινίες στην τηλεόραση (23/2): Κόκκινη αυγή, 28 εβδομάδες μετά, Δύσκολος στόχος 2

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (23/2).

Στις 22:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Κόκκινη αυγή». Οι ανυποψίαστοι πολίτες της περιοχής Σπόκεϊν στη Ουάσιγκτον, ξυπνούν ένα πρωί αντικρίζοντας εκατοντάδες αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι πέφτουν από τον ουρανό σε μια αιφνιδιαστική επίθεση της Βόρειας Κορέας κατά των Η.Π.Α. Σύντομα ολόκληρη η πόλη είναι υπό τον έλεγχο του εχθρού.

Μια ομάδα όμως θαρραλέων εφήβων αποφασίζει να αντισταθεί ξεκινώντας έναν σκληρό πόλεμο εναντίον των επιδρομέων με σκοπό να πάρουν πίσω την πόλη τους – και την ελευθερία τους. Με επικεφαλής έναν Αμερικανό πεζοναύτη (Κρις Χέμσγουορθ) θα προσπαθήσουν να σώσουν τις οικογένειες τους, που βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά και να εξοντώσουν τον αιμοσταγή Βορειοκορεάτη διοικητή. Ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 93 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντάν Μπράντλεϊ

Παίζουν: Ίζαμπελ Λούκας, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Άντριαν Παλίκι, Τζος Χάτσερσον, Τζος Πεκ, Κρις Χεμσγουορθ

Μία ώρα μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «28 εβδομάδες μετά». Έξι μήνες μετά το τρομερό χτύπημα ενός φονικού μεταδοτικού ιού στα βρετανικά νησιά, αμερικανικές δυνάμεις σπεύδουν να διασφαλίσουν μια απομονωμένη ζώνη του Λονδίνου με σκοπό την επανασύσταση του κράτους.

Παρόλα αυτά, η πόλη δεν αργεί να γίνει ξανά μια κόλαση και να ξεσπάσει χάος, μετά την εκ νέου επίθεση μολυσμένων ατόμων από τον ιό. Παράλληλα, μια ομάδα επιζώντων προσπαθεί να επιβιώσει από τα τρομακτικά ζόμπι και όχι μόνο.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Χουάν Κάρλος Φρεσναντίγιο

Παίζουν: Ρόμπερτ Καρλάιλ, Ρόουζ Μπερν, Ίντρις Έλμπα, Τζέρεμυ Ρένερ, Χάρολντ Πέρινο, Καθρίν ΜακΚόρμακ

Στις 23:45 το Star θα προβάλει την ταινία «Δύσκολος στόχος 2».Ο Γουές είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, που όμως έχει χάσει την υπόληψή του και έχει πια αποσυρθεί. Η πρόταση να αγωνιστεί ξανά με αμοιβή χιλιάδες δολάρια στη Μιανμάρ, είναι σχεδόν μονόδρομος για εκείνον και την καριέρα του.

Όταν φτάνει εκεί αντιλαμβάνεται πως είναι απλά το θύμα ενός ανθρωποκυνηγητού, που έχει ξεκινήσει, χωρίς να το ξέρει. Σύντομα, ο ίδιος θα πρέπει να σώσει τη ζωή του από τους διώκτες του, αντιστρέφοντας τους όρους και κάνοντάς τους εκείνους θύματά του.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 98 λεπτά

Παίζουν: Σκοτ Άντκινς, Ρόμπερτ Νέπερ, Ρόνα Μίτρα

Σκηνοθεσία: Ροέλ Ρεϊνέ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα