Ταινίες στην τηλεόραση (1/3): Η αιχμάλωτη, Στα όρια του αύριο, Ghost rider

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (1/3).

Στις 22:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Ghost rider». Ο Τζόνι, νεαρός κασκαντέρ μοτοσυκλετιστής, για να σώσει την ζωή του πατέρα του, αναγκάζεται να πουλήσει την ψυχή του στον διάβολο.

Χρόνια αργότερα, είναι διάσημος κασκαντέρ, αλλά κάθε νύχτα μεταμορφώνεται στον Ghost Rider, κυνηγό κεφαλών του Διαβόλου, που συλλαμβάνει διαβολικές ψυχές και τις πάει στην κόλαση. Όταν όμως, ξαναεμφανίζεται στη ζωή του η παλιά του αγάπη, ο Τζόνι έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 99 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μάρκ Τζόνσον

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Εύα Μέντες, Γουές Μπέντλεϊ, Σαμ Έλιοτ, Ματ Λονγκ

Μία ώρα μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Στα όρια του αύριο». Στο κοντινό μέλλον μία φυλή εξωγήινων έχει καταλάβει τη Γη, ενώ καμία ανθρώπινη δύναμη δε φαίνεται ικανή να ανακτήσει τον έλεγχο του πλανήτη. Όταν ο αξιωματικός του στρατού, Γουίλιαμ Κέιτζ, καλείται να συμμετάσχει σε μια κρίσιμη πολεμική επιχείρηση, η ζωή του θα πάρει μιαν αναπάντεχη όσο και… τελεσίδικη τροπή.

Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά και ξανά. Το περίεργο όμως είναι ότι σε κάθε μια απ’ αυτές τις μάχες ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίζει τους εχθρούς του όλο και πιο στενά, όλο και πιο απειλητικά, με τη βοήθεια της πολεμίστριας των Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι. Μα είναι πράγματι νεκρός; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Έτος: 2014

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νταγκ Λίμαν

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Έμιλυ Μπλαντ, Μπρένταν Γκλίσον, Μπιλ Πάξτον

Ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Η αιχμάλωτη». Οκτώ χρόνια μετά την περίεργη εξαφάνιση της 9χρονης Κασσάνδρας, έρχονται στην επιφάνεια ορισμένα στοιχεία, που δείχνουν ότι η κοπέλα ενδέχεται να είναι ακόμη ζωντανή.

Η αστυνομία, οι γονείς της και μέλη της τοπικής κοινωνίας θα προσπαθήσουν και πάλι να ξεδιαλύνουν το μυστήριο, που καλύπτει την εξαφάνισή της, προκειμένου αυτή -αν πράγματι είναι ζωντανή- να καταφέρει να επιστρέψει στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Ενώ οι Αρχές διερευνούν την πιθανότητα απαγωγής της, ο πατέρας της Μάθιου, απογοητευμένος από την έλλειψη προόδου στις έρευνες αλλά και εξοργισμένος από τις υποψίες ότι εκείνος έπαιξε κάποιο ρόλο στην εξαφάνιση της, αρχίζει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 104 λεπτά

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Κέβιν Ντουράντ, Σκοτ Σπίντμαν, Ροζάριο Ντόσον

Σκηνοθεσία: Άτομ Εγκογιάν


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα