Ταινίες στην τηλεόραση (23/3): Εγκλωβισμένη, Αποστολή στον Άρη, The score

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (23/3).

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «The score». Ο Νικ, ένας αριστοτέχνης διαρρήκτης, πιεσμένος από το μέντορά του Μαξ, δέχεται να διαπράξει μια τελευταία ληστεία, συνεργαζόμενος με ένα νεαρό στην ηλικία απατεώνα, ο οποίος έχει πολλές ικανότητες, αλλά και παρορμητική συμπεριφορά, η οποία υπάρχει κίνδυνος ν' αποβεί μοιραία.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 122 λεπτά

Σκηνοθεσία: Φρανκ Οζ

Παίζουν: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Έντουαρντ Νόρτον, Μάρλον Μπράντο

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Αποστολή στον Άρη». Μια ομάδα αστροναυτών, μετά από ειδική εκπαίδευση δύο ετών, ξεκινά ένα φιλόδοξο ταξίδι για τον πλανήτη Άρη. Δεν θα προλάβουν όμως να πατήσουν το πόδι τους στον «κόκκινο» πλανήτη, αφού μια αναπάντεχη όσο και ανεξήγητη καταιγίδα ανατρέπει τα σχέδιά τους αφανίζοντας τούς τρεις από την ομάδα και αφήνοντας ζωντανό μόνο τον έναν.

Η ομάδα επίβλεψης από τη Γη δεν αφήνει λεπτό για χάσιμο και σύντομα δίνεται το σήμα για αποστολή βοήθειας. Η δεύτερη αποστολή, όμως, διαπιστώνει ότι εκτός από τον Λιουκ, που είναι ο μοναδικός επιζών, υπάρχει μάλλον και κάποιος άλλος – μια μυστηριώδης ύπαρξη, που προσπαθεί να εμποδίσει οποιαδήποτε επίσκεψη στον αφιλόξενο πλανήτη.

Έτος: 2000

Διάρκεια: 101 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπράιαν ΝτεΠάλμα

Παίζουν: Γκάρι Σινίζ, Ντον Τσιντλ, Κόνι Νίλσεν, Τζέρυ Ο΄Κόνελ, Τιμ Ρόμπινς

Τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Εγκλωβισμένη». Η παιδοψυχολόγος Μαίρη, έχει χάσει πολύ πρόσφατα τον άντρα της και ζει σε μια απομονωμένη εξοχική κατοικία στη Νέα Αγγλία.

Εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι της εξαιτίας μια δυνατής, χειμωνιάτικής καταιγίδας, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να σώσει ένα μικρό αγόρι προτού αυτό εξαφανιστεί για πάντα.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 82 λεπτά

Σκηνοθεσία: Φάρεν Μπλάκμπερν

Παίζουν: Ναόμι Γουότς, Τσάρλι Χίτον, Όλιβερ Πλατ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα