Ταινίες στην τηλεόραση (24/5): «Οδηγός αισιοδοξίας», «Black panther», «The iceman»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τη Δευτέρα (24/5).

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Οδηγός αισιοδοξίας». Έπειτα από μια περίοδο τεσσάρων χρόνων σε ίδρυμα ψυχοθεραπείας, ο Πατ επιστρέφει στο πατρικό του αποφασισμένος να ανακτήσει την παλιά του ζωή, αλλά και την αγκαλιά της πρώην συζύγου του.

Τα πράγματα όμως περιπλέκονται συναισθηματικά, όταν γνωρίζει την Τίφανι, μια γυναίκα που περνά τα δικά της ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Η σχέση που αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ τους, όμως, θα τους ανοίξει αναπάντεχα μια νέα προοπτική μέσα από τις πιο απρόβλεπτες καταστάσεις.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζάκι Γουίβερ

Δύο ώρες μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Black panther». Ο νεαρός T'Challa αναγκάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά το θάνατο του πατέρα του, βασιλιά της Wakanda, ώστε να τον διαδεχτεί στο θρόνο.

Ως ανώτατος άρχων στο πιο αναπτυγμένο, εύπορο αλλά και απομονωμένο κράτος της αφρικανικής ηπείρου, ο T'Challa προσπαθεί να προφυλάξει το μυστικό της ασφάλειας του λαού του από τους εχθρούς.

Όταν όμως ένας από αυτούς εμφανίζεται από το παρελθόν με τα πιο απρόβλεπτα μέσα, ο T’Challa καλείται να τον αντιμετωπίσει πλέον ως Μαύρος Πάνθηρας. Η επικείμενη σύγκρουση ωστόσο θα θέσει σε δοκιμασία όχι μόνο τη σχέση του T'Challa με το λαό του, αλλά και τη σταθερότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 121 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ

Παίζουν: Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Λουπίτα Νιόνγκο, Ντανάι Γκουρίρα, Μάρτιν Φρίμαν, Ντάνιελ Καλούουγια, Λετίσια Ράιτ, Γουίνστον Ντιούκ, Άντζελα Μπάσετ, Φόρεστ Γουίτακερ, Άντι Σέρκις

Ένα τέταρτο πριν τις 02:00 το Star θα προβάλει την ταινία «The iceman». Η πραγματική ιστορία του Ρίτσαρντ Κουκλίνσκι, πολωνικής καταγωγής, που επί περίπου 30 χρόνια ζούσε μια διπλή ζωή: ήταν ένας τρυφερός σύζυγος, ένας αφιερωμένος πατέρας και ταυτόχρονα ένας αδίστακτος κατά συρροή δολοφόνος.

Μετά τη σύλληψή του, ο Κουκλίνσκι ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει πάνω από 250 άτομα από το 1954 έως και το 1985, πολλά από τα οποία για λογαριασμό της ιταλοαμερικανικής μαφίας.

Έναντι μιας πρόσθετης αμοιβής, ο Κουκλίνσκι μπορούσε να κάνει τα θύματά του να υποφέρουν πραγματικά. Εκτελούσε τα συμβόλαια θανάτου με ανατριχιαστική ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, δίχως ποτέ να απογοητεύει τους πελάτες του.

Υπήρξε ο κορυφαίος εκτελεστής της Μαφίας στην αμερικανική ιστορία, την ίδια ώρα που φιλοξενούσε τους γείτονές του σε χαρούμενες οικογενειακές συγκεντρώσεις στα προάστια του Νιου Τζέρσι.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άριελ Βρόμεν

Παίζουν: Μάικλ Σάνον, Κρις Έβανς, Τζέιμς Φράνκο, Ρέι Λιότα, Γουϊνόνα Ράιντερ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Στίβεν Ντορφ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα