Netflix: Πέντε νέες σειρές που θα σου κάνουν τώρα συντροφιά

Αυτές είναι οι 5 νέες και δημοφιλέστερες σειρές στο Netflix, οι οποίες έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού στην Ελλάδα - Το παιχνίδι του Καλαμαριού, ο Καστανάνθρωπος, αλλά και η Οικιακή βοηθός. 

1) Το παιχνίδι του Καλαμαριού (8.3 imdb)

Υπόθεση: Οι έχοντες σοβαρά οικονομικά προβλήματα στη Νότια Κορέα, αποκτούν μυστηριωδώς τη δυνατότητα να βγάλουν πολλά, με πάρα πολλά, χρήματα. Απλά λαμβάνοντας μέρος σε έναν ιδιότυπο αγώνα με παιδικά παιχνίδια (γεμάτα φονικά twists) σε ένα μυστηριώδες μέρος. Οι ηττημένοι πληρώνουν με τη ζωή τους. Εν ολίγοις, αυτή θα μπορούσε να είναι η πλοκή από τη σειρά "Το Παιχνίδι του Καλαμαριού", που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Netflix.

2) Ο Καστανάνθρωπος (8.0 imdb)

Υπόθεση: Ένα πρωινό του Οκτωβρίου, η αστυνομία θα ανακαλύψει μία νεαρή γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε μία παιδική χαρά, διαμελισμένη, ενώ πάνω της κρεμόταν ένα κουκλάκι ενός άντρα με καστανά μαλλιά. Η Naia Thulin (Danica Curcic, Equinox, Warrior) μαζί με τους συνεργάτες της αναλαμβάνουν την υπόθεση, για να βρουν τον δολοφόνο. Η ιστορία θέλει να πάρει το θεατή σε σκοτεινά και απόκοσμα μέρη, για το κυνήγι ενός δολοφόνου, ο οποίος μετά από κάθε ανατριχιαστικό έγκλημα που πράττει, αφήνει πίσω του μία φρικιαστική φιγούρα, σαν τοτέμ, σα να «συμβολίζει» τα θύματά του. . Πρόκειται για ένα δράμα-μυστηρίου των έξι επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους Esben Dalgaard Andersen, Morten Brovn, Danica Curcic και David Dencik. Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που έγινε best seller!

3) Οικιακή βοηθός (8.6 imdb)

Υπόθεση: Μια σειρά που βασίζεται σε μπεστ σέλερ των New York Times για την απίθανη ιστορία μιας γυναίκας που δουλεύει σκληρά, βγάζει πολύ λίγα χρήματα και προσπαθεί να επιβιώσει μαζί με το παιδί της.

4) Clickbait (7.3 imdb)

Υπόθεση: Όταν ο οικογενειάρχης Nick Brewer μπλέκεται σε ένα έγκλημα με μια μοχθηρή διαδικτυακή ανατροπή, οι δικοί του άνθρωποι παλεύουν να ξεσκεπάσουν την αλήθεια. Ο χαρακτήρας του Adrian Grenier από εκεί που ήταν ένας σωστός σύζυγος, πατέρας και αδερφός, βλέπει ξαφνικά τον εαυτό του παγιδευμένο σε ένα ιντερνετικό παιχνίδι που κάθε λίγο πρέπει να λέει την αλήθεια, για να βγει ζωντανός. H νέα σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας με τίτλο Clickbait αποτελείται από 8 επεισόδια που τα σκηνοθετεί ο Brad Anderson. Το σενάριο υπογράφουν οι Tony Ayres και Christian White.

5) Hit and Run (7.1 imdb)

Υπόθεση: Η φαινομενικά ήρεμη ζωή του Segev Azulay αλλάζει ριζικά όταν η γυναικά του, Dani, σκοτώνεται σε ατύχημα. Πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός, ο Segev αποφασίζει να διερευνήσει την υπόθεση ανακαλύπτοντας ότι τελικά δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Από την αρχή οι προθέσεις της σειράς είναι ξεκάθαρες καθώς πιάνει τον θεατή από τα μούτρα ήδη από την πρώτη σκηνή. Αντίστοιχα ξεκάθαρο είναι και το μοτίβο στο οποίο σκοπεύει να βασιστεί – κάτι που γίνεται εμφανές ακόμη και από τους τίτλους των επεισοδίων κι αυτό δεν είναι άλλο από την αντίθεση. Αντίθεση μεταξύ αλήθειας και ψέματος, «είναι» και «φαίνεσθαι», γνώσης και άγνοιας, παρελθόντος και παρόντος, συμμάχων και εχθρών, Αμερικής και Ισραήλ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα