Ταινίες στην τηλεόραση (27/10): «Fury», «Σύμμαχοι», «Ψυχρή καταδίωξη»

Διαβάστε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Tετάρτη (27/10).   

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Σύμμαχοι». Οι κατάσκοποι των Συμμάχων Μαξ Βέιταν και Μαριάν Μποσεζούρ γνωρίζονται στη γερμανοκρατούμενη Καζαμπλάνκα του 1942, όπου αναλαμβάνουν μια άκρως επικίνδυνη αποστολή. Μετά την επιτυχή έκβασή της επιστρέφουν στην Αγγλία ως ερωτευμένο ζευγάρι, αλλά δεν μπορούν να αφήσουν πίσω τους τις αμφιβολίες και την καχυποψία.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 126 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζάρεντ Χάρις, Λίζι Κάπλαν

Στις 22:15 το Star θα δείξει την ταινία «Ψυχρή καταδίωξη». Ο Νελς είναι ένας ήσυχος και εργατικός άνδρας, που ζει με τη γυναίκα του και εργάζεται ως οδηγός οχήματος καθαρισμού χιονιού.

Η τραγική δολοφονία του γιου του από έναν βαρώνο ναρκωτικών, αναγκάζει τον Νελς να εγκαταλείψει την ήρεμη ζωή του. Χωρίς να έχει τίποτα να χάσει πια και οδηγούμενος από την ανεξέλεγκτη οργή του, θα μετατραπεί σε έναν ψυχρό εκτελεστή, στην προσπάθειά του να διαλύσει το καρτέλ, που ευθύνεται για το θάνατο του γιου του.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 110 λεπτά

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Λόρα Ντερν, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Έμμυ Ρόσουμ, Τομ Μπέιτμαν

Σκηνοθεσία: Χανς Πίτερ Μόλαντ

Ένα τέταρτο μετά το Mega θα προβάλει την ταινία «Fury». Απρίλιος 1945. Οι Σύμμαχοι σχεδιάζουν την τελευταία αντεπίθεση στην Ευρώπη. Ένας σκληροτράχηλος λοχίας ηγείται μιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής σε εχθρικό έδαφος, μέσα στη διαλυμένη, αλλά επίμονη Γερμανία, έχοντας στη διάθεσή του μόνο ένα τανκ με πενταμελές πλήρωμα.

Με αριθμητικό μειονέκτημα, ελάχιστα πολεμοφόδια και σέρνοντας μαζί τους έναν νεοσύλλεκτο που αντιμετωπίζει ηθικά διλήμματα, η ομάδα, κόντρα στις πιθανότητες, διαθέτει τον ηρωισμό, για να δώσει την τελευταία της μάχη στην καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας. Ένα πολεμικό δράμα, που με ξεκάθαρο και κυνικό τρόπο αναδεικνύει την σκληρότητα του πολέμου, μια τόσο σκληρή, βίαιη και σημαδιακή εμπειρία για τους στρατιώτες κι όχι μόνο.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 121 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άγερ

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Σάια ΛαΜπέφ, Λόγκαν Λέρμαν, Μάικλ Πένια, Τζέισον Άιζακς, Σκοτ Ίστγουντ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα