Ταινίες στην τηλεόραση (10/1): «Captain America», «Η μεγάλη μέρα», «Τι συνέβη στη Δευτέρα»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (10/1).

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Η μεγάλη μέρα». Καθώς η δυναστεία των Τζόου παραπαίει, το πεδίο για την εξουσία μένει ανοιχτό για τις φυλές και τους φεουδάρχες που διψούν για πολιτική δύναμη. Μέσα σε αυτό το κλίμα οι μάχες και οι δολοπλοκίες μαστίζουν τη χώρα. Η εμφάνιση όμως ενός διανοητή, του Κομφούκιου, θα αλλάξει με τις ιδέες του και τον τρόπο ζωής του, τον ρου της Ιστορίας.

Επικό δράμα με εντυπωσιακές σκηνές μαχών και πολεμικών τεχνών με φόντο τη ζωή του Κομφούκιου, ενός από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς φιλοσόφους στην Ιστορία, που σημείωσε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία.

Έτος: 2010

Διάρκεια: 117 λεπτά

Παίζουν: Τσόου Γιουν-φατ, Τσου Χουν, Τσεν Γιανμπίν, Ρεν Κουάν, Λου Γι

Σκηνοθεσία: Μέι Χου

Στις 22:30 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Captain America». Έτος 1942. Ο στρατιώτης Στιβ Ρότζερς αδυνατεί να ενταχθεί στον Αμερικανικό Στρατό αφού απορρίπτεται συνεχώς λόγω θεμάτων υγείας. Θα δεχτεί τελικά να συμμετάσχει σε ένα πειραματικό πρόγραμμα που στόχο έχει τη δημιουργία ένας Υπερ-Στρατιώτη.

Όταν λοιπόν ο πλανήτης αρχίσει να απειλείται από των επέλαση των Ναζί, ο Στιβ Ρότζερς καλείται να σώσει τον κόσμο ως Captain America, ο Πρώτος Εκδικητής. Μαζί με τον παιδικό του φίλο Μπάκι Μπαρνς, την Πέγκι Κάρτερ και τον Τσέστερ Φίλιπς, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκοτεινή οργάνωση Υ.Δ.Ρ.Α., την οποία καθοδηγεί ο Red Skull, προκειμένου να τον εμποδίσουν να κατακτήσει τον κόσμο με το πανίσχυρο όπλο του, το Τεσσεράκτιο.

Οι συγκρούσεις που θα ακολουθήσουν, φέρνουν τον Στηβ Ρότζερς απέναντι σε διλήμματα και κρίσιμες αποφάσεις, που κάποια στιγμή θα τον μεταφέρουν –κυριολεκτικά- σε μια άλλη διάσταση.

Έτος: 2011

Διάρκεια:

Σκηνοθεσία: Τζο Τζόνστον

Παίζουν: Κρις Έβανς, Τόμι Λι Τζόουνς, Χιούγκο Γουίβινγκ, Χέιλι Άτγουελ, Σεμπάστιαν Σταν, Ντόμινικ Κούπερ, Νηλ ΜακΝτόναφ, Ντέρεκ Λουκ, Στάνλεϊ Τούτσι

Στις 00:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Τι συνέβη στη Δευτέρα». Το έτος 2073, ο υπερπληθυσμός και η πείνα έχουν αναγκάσει τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να λάβουν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή τους, υποχρεώνοντας τις οικογένειες να κάνουν μόνο ένα παιδί.

Επτά πανομοιότυπες αδελφές ζουν μία κρυφή ζωή, διαρκώς καταζητούμενες από το Τμήμα Κατανομής Παιδιών, υιοθετώντας μία ταυτότητα: αυτήν της Κάρεν Σέτμαν. Μεγαλωμένες και εκπαιδευμένες από τον παππού τους, ο οποίος τους έδωσε και τα ονόματά τους, - Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- κάθε κοπέλα μπορεί να βγει στον έξω κόσμο μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας την κοινή τους ταυτότητα. Όλα κυλάνε κανονικά, μέχρι που μία μέρα, η Δευτέρα δεν επιστρέφει σπίτι.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 123 λεπτά

Παίζουν: Νούμι Ράπας, Γκλεν Γκλόουζ, Γουίλεμ Νταφόε, Μαρουάν Κενζάρι, Κρίστιαν Ρούμπεκ, Πολ Σβέρε Χάγκεν

Σκηνοθεσία: Τόμι Βιρκόλα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα