Το Primark «ζωντανεύει» το Central Perk!

Μια πιστή αντιγραφή του πασίγνωστου καφέ σε περιμένει στο Μάντσεστερ.

Αν είσαι φαν της ταινίας «Τα Φιλαράκια» τότε θα γνωρίζεις το περίφημο καφέ «Central Perk», το στέκι των πρωταγωνιστών μας. Αν επίσης είσαι true φαν τότε έχεις θελήσει όσο τίποτα να έπινες το καφέ σου εκεί.

Αυτή σου η επιθυμία μπορεί να γίνει πλέον πραγματικότητα αφού το γνωστό πολυκατάστημα Primark δημιούργησε την πιο φανταστική ρέπλικα του χώρου!

Το μόνο που πραγματικά αλλάζει είναι ότι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να στηθεί το καφέ, είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Εντάξει, άνοιξε στο Μάντσαστερ αλλά τι πειράζει ένα ταξιδάκι;

Και θα κάνεις τα ψώνια σου και θα απολαύσεις τον καφέ σου στο καναπέ που από παιδί ήθελες να κάτσεις. Δεν ξέρουμε αν θα σε σερβίρει ο Gunther αλλά σίγουρα θα βρεις ότι θελήσεις σε σνακ και ποτό, όλα εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες της μεγαλύτερης τηλεοπτικής σειράς. Ακόμα και τα φλυτζάνια που θα χρησιμοποιήσετε θα είναι ίδια με αυτά που χρησιμοποιούσαν η Rachel, η Monica, η Phoebe, ο Joey, ο Chandler και ο Ross!

Η πρωτοβουλία της αλυσίδας καταστημάτων Primark βασίζεται στην επέτειο των 25 χρόνων της σειράς.

Μια μοναδική ευκαιρία προσφέρεται στην πόλη του Μάντσεστερ. Ευχόμαστε να την ανακαλύψετε και σας προκαλούμε να πάρετε την κιθάρα της Φοίβη και να τραγουδήσετε μέσα στο μαγαζί το «Smelly Cat»!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα