Ο Adam Sandler και η Jennifer Aniston εκτοξεύουν την τηλεθέαση του Netflix (vid)

Ο λόγος για την ταινία «Murder Mystery», την οποία έχουν παρακολουθήσει 30.9 εκατομμύρια λογαριασμοί!

Το Netflix συνήθως δεν ανεβάζει στους social media λογαριασμούς του, τα ποσοστά τηλεθέασης των σειρών και των ταινιών του. Σήμερα όμως έκανε την εξαίρεση!

Γιατί; Διότι επισημοποιήθηκε πως η νέα original ταινία της διαδικτυακής πλατφόρμας «Murder Mystery», μέσα σε μόλις 3 μέρες από την πρεμιέρα της, έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης με συνολικά πάνω από 30 εκατομμύρια λογαριασμών να την έχουν παρακολουθήσει!

Συγκεκριμένα, όπως λέει η ανάρτησή του Netflix στο Twitter, την κωμωδία παρακολούθησαν πάνω από 13 εκατομμύρια άτομα στις ΗΠΑ και τον Καναδά και πάνω από 17 εκατομμύρια σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο.

Το «Murder Mystery» ακολουθεί έναν Αμερικάνο αστυνομικό (Adam Sandler) και τη γυναίκα του (Jennifer Aniston), οι οποίοι πηγαίνουν ένα ταξίδι στην Ευρώπη για να αναθερμάνουν τη σχέση τους, μόνο και μόνο για να βρεθούν ένοχοι μια δολοφονία που δεν διέπραξαν ποτέ. Ένα κωμικό δίδυμο -τους έχετε δει ξανά στην ταινία «Just Go With It»- που μπλέκεται σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα