ΜEGA: Νατάσα Θεοδωρίδου και Πίτσα Παπαδοπούλου «Στο σπίτι»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα εμφανιστούν την Παρασκευή 22/5 στις 11 το βράδυ στην εκπομπή «Στο σπίτι» του MEGA.

Στο MEGA την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ θα εμφανιστεί σε μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική και τραγούδια που όλοι αγαπάμε, η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Καλεσμένη «Στο σπίτι» θα ερμηνεύσει γνωστές της επιτυχίες όπως: «Μια κόκκινη γραμμή», «Έντεκα παρά», «Τις δύσκολες στιγμές», «Αν υπάρχει παράδεισος», «Φεγγάρι μου», «Σου βάζω δύσκολα», «Χαρτοπόλεμος», «Άστα όλα κι έλα», «Δίπλα σε σένα» και άλλες.

Ακόμη, η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, Πίτσα Παπαδοπούλου θα βρεθεί δίπλα της αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Στην παρέα και ο Πέτρος Ιακωβίδης που έχει γράψει για την Νατάσα τραγούδια τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Ο Παντελής Καναράκης θα δώσει στη βραδιά μια διαφορετική…νότα με το χιούμορ και την προσωπική επικοινωνία που έχει με την Νατάσα.

«Την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA το λαϊκό τραγούδι έχει την τιμητική του» καταλήγει το δελτίο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού του Βαγγέλη Μαρινάκη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα