Όταν έχεις αποκλείσει την Κυπελλούχο Αγγλίας...

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν απολύτως ότι μπορούν να περάσουν από την Γουλβς και να συνεχίσουν το ταξίδι. Γιατί να μην το πιστεύουν; 

Με πιο απλά λόγια δεν θα μπορούσε να το πει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην τηλεοπτική παρουσία του στο MEGA για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Όταν ο Ολυμπιακός έχει αποκλείσει την Άρσεναλ, έχοντας χάσει εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι, γιατί να μην πιστεύει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και απέναντι στην Γουλβς; Και μάλιστα με ισοπαλία και όχι ήττα στον αγώνα του Πειραιά.

Η Άρσεναλ δεν έκανε την καλύτερη δυνατή σεζόν σε Ευρώπη και Premier League, αλλά από την Ευρώπη αποκλείστηκε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης από τον... Ολυμπιακό. Και τέλειωσε τη σεζόν κατακτώντας το FA Cup, ανατρέποντας το προβάδισμα της Τσέλσι. Και πριν το κάνει είχε κι ένα απίθανο γκολ που (σωστά) ακυρώθηκε.

Κι ο Μπουχαλάκης κι οι συμπαίκτες του κι ο Μαρτίνς και όλοι στον Ολυμπιακό έχουν κάθε δικαίωμα στην αυτοπεποίθηση, όταν έχουν βγάλει νοκ άουτ την Κυπελλούχο Αγγλίας. Πίστη ότι μπορούν να αποκλείσουν όχι μόνο την Γουλβς, αλλά όποια άλλη πολύ δυνατή ομάδα βρεθεί στο δρόμο τους εφόσον - με το καλό - πάνε από την Αγγλία απευθείας στην Γερμανία για τη συνέχεια του Europa League. Σε μονούς αγώνες και σε ουδέτερη έδρα.

Αυτός ο τελικός του αγγλικού Κυπέλλου μπορεί να κάνει πολύ καλό στον Ολυμπιακό αν συνυπολογίσουμε και την πίεση που φέρνει στην Γουλβς ο αποκλεισμός της από την Ευρώπη στη νέα σεζόν επειδή ακριβώς πήρε το τρόπαιο η Άρσεναλ. Για τον τελικό του... ελληνικού Κυπέλλου, μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι ο λιγότερο ζημιωμένος με τις εξελίξεις που ενδεχομένως υπάρξουν έπειτα και από τη νέα δριμύτατη επιστολή Χούμπελ. Διότι κάποια στιγμή θα πάψουν να μένουν στα λόγια οι απεσταλμένοι των διεθνών ομοσπονδιών και οι ίδιες οι ομοσπονδίες...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα