Ολυμπιακός: Ρελάνς με Πέπε, έτοιμος ο Τιάγκο Σίλβα - Τι ισχύει με Γκάρι Ροντρίγκες, Ζότα, Ζαϊντού

Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για να φέρει άμεσα τον Πέπε από την Γκιμαράες. Στο προσκήνιο και ο Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ. Τι ισχύει με Γκάρι Ροντρίγκες, Ζότα, Ζαϊντού.

Ο παίκτης, που από καιρό έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς για να ενισχυθεί η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, είναι ο Πέπε. Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον 23χρονο άσο της Γκιμαράες συνεχίζεται με πολύ μεγάλη ένταση, ειδικά μετά την πώληση του Γκιγιέρμε. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά διαπραγματεύεται και με την Μπενφίκα, η οποία έχει δικαιώματα μεταπώλησης.

Επίσης έχει εξεταστεί και η περίπτωση του 27χρονου Πορτογάλου της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος αγωνίζεται λίγο πιο μπροστά, σε περισσότερο μεσοεπιθετικό ρόλο. Είναι μια μεταγραφή που μπορεί να προχωρήσει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Δυνατά για Γκάρι Ροντρίγκες, πάντα για Ζότα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά έχει τον νου του και στον Ζότα. Είναι σε επικοινωνία με την Αλ Ιτιχάντ, στην οποία ανήκει ο 29χρονος πρώην άσος του ΠΑΟΚ, αλλά και με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία τον έχει δανειστεί και πληρώνει το μισό συμβόλαιό του από τα 4 εκατομμύρια που έχει συμφωνήσει να εισπράττει ετησίως από την αραβική ομάδα. Άλλη λύση είναι ο Ζοάο Ζότα, ο οποίος είναι εκτός πλάνων του Ζεσούς στην Μπενφίκα και ήδη έχει προταθεί στη Νότιγχαμ.

Τακτική για Ζαϊντού

Πρώτος στόχος για τη θέση του αριστερού μπακ είναι ο Νιγηριανός της Σάντα Κλάρα, Ζαϊντού Σαμουσί, για τον οποίο θα αποφασίσει ο Ζόρζε Μέντες (ο μάνατζέρ του). Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει την Πόρτο, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, προσπαθώντας να μειώσει τις απαιτήσεις της. Πάντως, οι Πορτογάλοι έχουν τον πρώτο λόγο για τον παίκτη, τον οποίο θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα