Οι δανεισμοί του Ροντρίγκες και οι διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Φενερμπαχτσέ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τη Φενερμπαχτσέ για να πάρει τον Γκάρι Ροντρίνγκες, μία υπόθεση πολύπλοκη, η οποία ωστόσο βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Φουλάρει ο Ολυμπιακός για να κλείσει τις μεταγραφές του. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Φενερμπαχτσέ προκειμένου να τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.

Από χθες οι Τούρκοι μεταδίδουν πως οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια και τα βρίσκουν για να επιστρέψει ο παίκτης στην Ελλάδα. Η ιστορία με τον 29χρονο ακραίο επιθετικό δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται και γι' αυτό στον Ολυμπιακό παλεύουν μέρες για να βγάλουν άκρη.

Ο παίκτης ανήκει στην Αλ Ιτιχάντ με την οποία έχει συμβόλαιο ύψους 4,5 εκατ. ευρώ. Έχει παραχωρήσει τον πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ με τη μορφή του δανεισμού στη Φενερμπαχτσέ, η οποία από τα 4,5 εκατ. ευρώ καλύπτει τα 2,5 και τα υπόλοιπα τα πληρώνει η Αλ Ιτιχάντ.

Ο Ολυμπιακός τώρα προσπαθεί από τα 2,5 εκατ. ευρώ να καλύψει το πολύ το 1,5 και το υπόλοιπο να το πληρώνει η Φενέρ. Κάπου εκεί πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή μεταξύ των δύο συλλόγων για να κλείσει η μεταγραφή.

Οι Τούρκοι έχουν πάρει δανεικό τον ποδοσφαιριστή για δύο χρόνια από την Αλ Ιτιχάντ και στην ουσία θέλουν να του κάνουν ένα νέο δανεισμό στον Ολυμπιακό. Όλο το θέμα είναι να βρεθεί η λύση στο οικονομικό και στον τρόπο με τον οποίο θα καλυφθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος από την πλευρά του έχει μεταφέρει στη Φενέρ πως θέλει να φύγει για τον Ολυμπιακό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα