Ο Σουντανί «νίκησε» τον Γκερέρο

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να έχει τρίτο φορ στον Ολυμπιακό τον Χιλάλ Σουντανί κι έτσι ο Μιγκέλ Γκερέρο θα συνεχίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να κρατήσει στο ρόστερ ως τρίτο σέντερ φορ τον Χιλάλ Σουντανί, αλλά και φυσικά η μεταγραφή του Αχμέντ Χασάν που θα είναι το βασικό δίδυμο με τον Ελ Αραμπί ήταν ο λόγος που αποφασίστηκε να βρεθεί λύση μετακίνησης σε άλλη ομάδα για τον Μιγκέλ Γκερέρο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού προτιμά να έχει τον Αλγερινό που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ήδη προπονείται κανονικά, οπότε τόσο ο Γκερέρο όσο και οι άλλοι φορ του Ολυμπιακού δεν χωρούσαν στο ρόστερ. Η επίθεση άλλωστε είναι και το μοναδικό «πεδίο» στην ερυθρόλευκη ομάδα όπου όλα είναι ξεκαθαρισμένα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ισπανός επιθετικός πηγαίνει στην Αγγλία καθώς συμφωνήθηκε η μετακίνησή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Εκεί όπου ο προπονητής της, ο Σαμπρί Λαμουσί, είχε εκφράσει την επιθυμία απόκτησής του, έχοντας δει τον παίκτη στο περσινό φιλικό των δύο ομάδων, με συνέπεια να γίνει αυτή η «εσωτερική» κίνηση.

Ο Γκερέρο είχε δοθεί πριν από μερικούς μήνες δανεικός στη Λεγανές, αλλά ο υποβιβασμός της ισπανικής ομάδας στέρησε κάθε δυνατότητά της να κρατήσει τον πρώην παίκτη της, από τη στιγμή που τα οικονομικά δεδομένα ξέφευγαν από το όριό της. Έτσι ο Ισπανός που είχε 62 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού, 16 γκολ και 5 ασίστ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Championship, με στόχο να βοηθήσει τη Φόρεστ στη νέα σεζόν να διεκδικήσει την άνοδό της.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα