Το μπάσιμο του Ολυμπιακού για Μπουφάλ και η Μπέτις

Ο Σοφιάν Μπουφάλ είναι στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης του, ενώ και η Μπέτις φαίνεται να έχει μπει στο… κόλπο.

Όλος ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ολυμπιακού έχει φουλάρει προκειμένου να κουμπώσουν και τα τελευταία κομμάτια και να ολοκληρωθεί το παζλ της σεζόν 2020-2021. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν σημαντικές ανάγκες όπως η απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού που θα μπορέσει να καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Το μπάσιμο του Ολυμπιακού για Μπουφάλ και η Μπέτις

Από τη Γαλλία διέρρευσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται με τον Σοφιάν Μπουφάλ, ο οποίος ανήκει στη Σαουθάμπτον. Πράγματι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πέσει στο τραπέζι και όχι απλά αρέσει, αλλά έχουν γίνει και οι κατάλληλες κινήσεις για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή.

Απλή ιστορία δεν είναι όπως έχουμε γράψει, αλλά δεν είναι και κάτι το απλησίαστο για τους Πειραιώτες. Η Σαουθάμπτον είχε δαπανήσει 18 εκατ. ευρώ για να πάρει τον ποδοσφαιριστή πριν τέσσερα χρόνια. Τώρα είναι εκτός πλάνων και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Μπουφάλ: Ο μάγος που «χτυπάει» ο Ολυμπιακός με τη ντρίμπλα του Μέσι (vids)

Προκειμένου να σώσει όσο είναι δυνατόν τη χασούρα οι «Άγιοι» έχουν βάλει τιμή πώλησης στα 4 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δίνει τη «μάχη» του να την κατεβάσει με δεδομένο πως ούτε ο παίκτης, ούτε η ομάδα έχουν σκοπό να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους. Στο… κόλπο για την απόκτηση του Μπουφάλ έχει μπει και η Μπέτις, η οποία όμως θέλει να τον πάρει δανεικό και όχι να τον αγοράσει.

Τα «όργια» Ελ Αραμπί - Μπουφάλ με... Βαρέλα (vid)

Σε πρώτη φάση δεν μοιάζει να είναι σοβαρός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσφέρει συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή και θέλει να τον κάνει δικό του. Ακόμη και η Σαουθάμπτον δεν σκοπεύει να μπει σε διαδικασία να συζητήσει για δανεισμό ενός παίκτη που λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι του 2021.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα