Ολυμπιακός: Ιβανίλντο Φερνάντες για αντί-Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός "ψάχνεται" στην Πορτογαλία για να είναι έτοιμος σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρούμπεν Σεμέδο και ο Ιβανίλντο Φερνάντες της Σπόρτινγκ είναι ένας υποψήφιος.

Με τον Ρούμπεν Σεμέδο γίνεται χοντρό παιχνίδι όλες αυτές τις ημέρες. Η Μπενφίκα ασχολείται πολύ σοβαρά μαζί του, ενώ και ο ίδιος πιέζει με κάθε τρόπο για να αλλάξει φανέλα. Ο 27χρονος στόπερ είναι φευγάτος, ενώ ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη διάδοχη κατάσταση.

Ένας ποδοσφαιριστής που εξετάζεται από την ομάδα του Πειραιά είναι ο Ιβανίλντο Φερνάντες. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Το όνομα του έχει πέσει στο τραπέζι και εδώ και λίγες ώρες ήρθε η επιβεβαίωση και από την Πορτογαλία.

Η A Bola επιβεβαίωσε όλα όσα έχει γράψει ο ελληνικός Τύπος και πως ο ποδοσφαιριστής πράγματι απασχολεί τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα μία τέτοια κίνηση μπορεί να γίνει είτε με δανεισμό είτε με αγορά. Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είναι εκτός πλάνων και η Σπόρτινγκ δεν έχει σκοπό να τον χρησιμοποιήσει ούτε την επόμενη σεζόν.

Ο δανεισμός είναι η πιο προσιτή επιλογή για την περίπτωση του Ιβανίλντο Φερνάντες, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι η ομάδα της Λισαβόνας παραχωρεί τον παίκτη με ένα ποσό μεταξύ των 4 και 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Φερνάντες δεν έχει κάνει ποτέ το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα της Σπόρτινγκ και έχει παραχωρηθεί τρεις φορές δανεικός. Ο πρώτος του δανεισμός ήταν το 2018 τη Μορεϊρένσε, το 2019 πήγε στην Τραμπζονσπόρ, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 πήγε στη Ρίζεσπορ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα