Σίτι, Πόρτο, Ολυμπιακός, Μαρσέιγ: Δεν κέρδισε κανείς από τον 3ο όμιλο του Champions League! (vids)

Το διήμερο που πέρασε ήταν καταστροφικό για τις ομάδες που μετέχουν στον 3ο όμιλο του Champions League, καθώς κανείς από τους Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Ολυμπιακό και Μαρσέιγ δεν κέρδισε στα εγχώρια πρωταθλήματα!

ΛΙΝΤΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-1

Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική της Premier League, έμεινε μακριά από την επιτυχία η Mάντσεστερ Σίτι. Έπειτα από το σοκαριστικό 2-5 από την Λέστερ εντός έδρας, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Λιντς με τα «παγώνια», που επέστρεψαν δυναμικά στην κορυφαία κατηγορία μετά από 16 χρόνια.

ΠΟΡΤΟ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ 2-3

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, Πόρτο ηττήθηκε 2-3 στο «Ντραγκάο» από τη Μαρίτιμο σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Αμπεντζαντέχ να κάνει απίστευτο ματς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρώτη φορά γκολ φέτος και υποχρεώθηκε στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται για το γκολ του Χασάν που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις, για οφσάιντ του Ελ Αραμπί δευτερόλεπτα πριν την εξέλιξη της φάσης.

ΛΙΟΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ 1-1

Η Μαρσέιγ έμεινε μακριά από τη νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι στη Ligue 1, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τη Λιόν για την 6η αγωνιστική, αγωνιζόμενη με δέκα παίκτες από το 19’ λόγω αποβολής του Παγιέ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα