Ολυμπιακός: Ψάχνει για νέο Τζολάκη!

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να σκανάρουν όλη την Ελλάδα προκειμένου να βρουν νέα ταλέντα που θα ενισχύσουν την Ακαδημία και στη συνέχεια την πρώτη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ρίχνει μεγάλος βάρος στην Ακαδημία του. Η ομάδα του Πειραιά έχει επενδύσει στα τμήματα υποδομής εδώ και πολλά χρόνια και φροντίζει να σκανάρει όλη την Ελλάδα προκειμένου να εντοπίσει και νέα ταλέντα.

Οι "ερυθρόλευκοι" αρέσκονται σε μεταγραφές πιτσιρικάδων προκειμένου να δουλεύουν στον Ρέντη και να εξελίσσονται. Ένα από τα τελευταία παραδείγματα αυτής της φιλοσοφίας είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ένα παιδί που αποκτήθηκε από τον Πλατανιά και του δίνεται πλέον η ευκαιρία στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Στο μεγάλο λιμάνι ψάχνουν να βρουν κι άλλα παιδιά που θα μπορέσουν να εξελιχθούν σαν τον Τζολάκη. Συγκεκριμένα το τμήμα Σχολών του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την Ακαδημία, διοργανώνει την Τρίτη και την Τετάρτη (13-14.10.20) δοκιμαστικά για τερματοφύλακες στις εγκαταστάσεις της σχολής Αλίμου.

Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού θα αξιολογήσει τερματοφύλακες από τις σχολές Αττικής, γεννημένους το 2010, 2011 και 2012.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα