Ολυμπιακός: Η δικαίωση του Μαρτίνς για το μεγάλο ρόστερ, τα 4 στόπερ και ο Covid-19

Ο κορονοϊός σαρώνει όλο τον κόσμο και έχει χτυπήσει δυνατά και τον αθλητισμό. Δικαίωση του Πέδρο Μαρτίνς που επέμεινε να έχει μεγάλο ρόστερ ο Ολυμπιακός.

Ο κακός χαμός γίνεται με τον κορονοϊό σε όλο τον κόσμο και όπως αναμενόταν από τον περασμένο Μάρτιο ο Οκτώβρης θα είναι ένας δύσκολος μήνας. Αυτές τις ημέρες ήταν προγραμματισμένα φιλικά και επίσημα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετακινηθούν οι ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο.

Όλη αυτή την εβδομάδα είχαμε μία έξαρση κρουσμάτων στον χώρο του αθλητισμού. Όπως "χτυπήθηκε" το μπάσκετ έχει "χτυπηθεί" και το ποδόσφαιρο. Σε αρκετές Εθνικές ομάδες είχαμε κρούσματα, ενώ υπήρξαν και ματς που ακυρώθηκαν. Και τα πράγματα θα γίνονται ακόμα χειρότερα όσο θα μπαίνουμε στο χειμώνα.

Οι σύλλογοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα και περιμένουν να γυρίσουν οι διεθνείς τους υγιείς και χωρίς να έχουν προσβληθεί από τον Covid-19. Ξεκινούν τα ματς των συλλόγων με υποχρεώσεις στις εγχώριες διοργανώσεις και με στην Ευρώπη. Οι ομάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν ποδοσφαιριστές για τον κορονοϊό, αλλά είναι κάτι που το είχαν προβλέψει οι περισσότεροι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πει πως θα δουλέψει με περισσότερους παίκτες απ' ότι έκανε συνήθως. Στις προπονήσεις συμμετέχουν 27 ποδοσφαιριστές συν τέσσερις οι τερματοφύλακες. Ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος αν λάβουμε υπόψη μας πως τα προηγούμενα χρόνια οι προπονητές ήθελαν ένα ρόστερ με 25 παίκτες.

Από τη μία αυτό έχει γίνει λόγω των αρκετών παιχνιδιών που θα διεξαχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και από την άλλη έχοντας στο μυαλό τους πως τα κρούσματα κορονοϊού. Είναι μία παράμετρος που την υπολόγισαν όλες οι ομάδες και φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς την είχε στο μυαλό του. Ήδη αυτή την εβδομάδα είχε την αγωνία του με τον Καμαρά, μετά με τον Σεμέδο, στη συνέχεια είδε το φιλικό της Σενεγάλης να μη γίνεται λόγω κορονοϊού.

Ίσως η μοναδική θέση που παίζει οριακά ο Ολυμπιακός είναι στα στόπερ. Εκεί είναι με Σεμέδο, Αβραάμ, Σισέ και Μπα. Κατά τα άλλα το αντιλήφθηκαν όλοι πως πηγαίνουμε σε έναν χειμώνα πολύ δύσκολο που θέλει γεμάτο ρόστερ για να νικηθεί και ο Covid-19


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα