Ολυμπιακός-Μαρσέιγ: Ο Αλβάρο, ο Σεμέδο και ο Ελ Αραμπί

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα Ολυμπιακού-Μαρσέιγ θα είναι ο Ισπανός στόπερ Αλβάρο Γκονζάλες. Θα θυμηθεί τον Σεμέδο και τον Ελ Αραμπί. 

Προφανώς και ο ποδοσφαιριστής που συνδέει Ολυμπιακό και Μαρσέιγ ενόψει του σημερινού (22.00) αγώνα για την πρεμιέρα του Champions League είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Όλοι συζητούν για την αναμέτρησή του απέναντι στην ομάδα με την οποία άρχισε την τεράστια καριέρα του και υπηρέτησε τη φανέλα της για μια οκταετία. Κι ήταν συμπαίκτης ο Ματιέ στην Εθνική Γαλλίας σε Mundial και σε Euro με τον Στιβ Μανταντά, τον γκολκίπερ της Μαρσέιγ. Μαζί τους στο δεύτερο τουρνουά, το Euro του 2012 και ο Γιαν Εμβιλά. Θα έχουν πολλά να πουν.

Υπάρχει, όμως, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ που θα δει γνώριμα πρόσωπα απόψε. Ο Ισπανός στόπερ Αλβάρο Γκονζάλες ο οποίος είχε κάνει σημαντική καριέρα στην πατρίδα του σε διάφορες ομάδες προτού κάνει τη σημαντική μεταγραφή στην Γαλλία για την Μαρσέιγ.

Ο 30χρονος βασικότατος αμυντικός της γαλλικής ομάδας ήταν αντίπαλος πριν από αρκετά χρόνια στην Primera με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο ένας με τη φανέλα της Εσπανιόλ, ο άλλος με αυτή της Γρανάδα. Απόψε θα κοντραριστούν ξανά. Και ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον.

Ο Αλβάρο ήταν συμπαίκτης με τον Ρούμπεν Σεμέδο για λίγους μήνες στην Βιγιαρεάλ. Και έπαιζαν μαζί στο κέντρο της άμυνας μέχρι να συμβεί η περιπέτεια του Πορτογάλου άσου του Ολυμπιακού που του στέρησε την καριέρα στη συγκεκριμένη ομάδα και γενικότερα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Τώρα θα είναι στο ίδιο γήπεδο, αλλά αντίπαλοι.

O Ισπανός αμυντικός έχει κατηγορηθεί από τον Νεϊμάρ ότι τον προκάλεσε με ρατσιστικά σχόλια σε αγώνα της Μαρσέιγ με την Παρί (ΦΩΤΟ)

Συμπαίκτες παλιότερα ήταν ο Χοσέ Χολέμπας με τον Ολλανδό Κέβιν Στρόοτμαν (στην Ρόμα), αλλά και ο Γιαν Εμβιλά με τον Ιάπωνα Γιούτο Ναγκατόμο (στην Ίντερ). Και θα ανταμώσουν ξανά, με διαφορετικά χρώματα, στο σημερινό ματς...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα