Το «όχι» του Ολυμπιακού σε Μπέκαμ για Λοβέρα και τα 8 εκατ. ευρώ

Ο Ολυμπιακός είχε στα χέρια του πρόταση για τον Μάξι Λοβέρα, αλλά την αρνήθηκε ζητώντας από την Ίντερ Μαϊάμι 8 εκατ. ευρώ.

Για την απόκτηση του Μάξι Λοβέρα είχε επιμείνει αρκετά πριν ένα χρόνο ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός έβγαλε από το ταμείο του 3,5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή. Ο Πορτογάλος προπονητής πίστευε και πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Λοβέρα και γι' αυτό πέρσι του είχε δώσει και αρκετά παιχνίδια.

Θεωρεί πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να εξελιχθεί αρκεί να δουλέψει πολύ και σωστά. Για τον Λοβέρα, ωστόσο φέρεται να έφτασε πρόταση από το MLS. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Ίντερ Μαϊάμι κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Η ομάδα του MLS φέρεται να πρόσφερε στους Πειραιώτες 3 εκατ. ευρώ, αλλά η συγκεκριμένη πρόταση απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό. Για να είμαστε σωστοί οι πρωταθλητές ζήτησαν από την Ίντερ Μαϊάμι 8 εκατ. ευρώ. Τόσο κοστολογούν οι "ερυθρόλευκοι" τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του και θεωρούν ότι από τη στιγμή που θα προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα θα καταφέρει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Ο Λοβέρα να θυμίσουμε πως φέτος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα