Μπέος:«Η συμφωνία ήταν: το 2016 να έχει ο ΠΑΟΚ δικό του πρόεδρο στην ΕΠΟ και το 2020 η ΑΕΚ δικό της»

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αποκάλυψε... πτυχές της συμφωνίας του εξυγιαντικού πλάνου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν προέβη ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN». Μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε ότι οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης είχαν συμφωνήσει για την εναλλάξ εκλογή προέδρου στην ΕΠΟ!

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο και του Βόλου και προέδρου της ομάδας, η συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών ήταν: ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ να τοποθετήσει πρόεδρο της επιλογής του το 2016 και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ να επιλέξει δικό του άνθρωπο για την διοίκηση της Ομοσπονδίας το 2020!

Το 2016 τοποθετήθηκε στην προεδρία της ΕΠΟ ο Ευάγγελος Γραμμένος, για τον οποίο ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει ότι είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, ενώ σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο στις επικείμενες εκλογές... ετοιμάζεται ο Σταύρος Ψαρρόπουλος (ΕΠΣ Λέσβου), ο οποίος «χρεώνεται» απ’ ευθείας στον Δημήτρη Μελισσανίδη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα